Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeee
senior tag
Sziasztok!
Egy egy hónapja vásárolt Philips 65PUS8505/12 -t visszaküldtem bevilágítás miatt, úgy néz ki kapok csereutalványt a tékomnál! Már előtte is szemezgettem a TCL 65C715-el, de az ambilight miatt a Philipset választottam. Most viszont kicsit félek hogy ugyanarra cseréltessem, ezért erősen vacilálok most a TCL-en... Csak az a baj, hogy most miután láttam az ambi világítást, ahogy feldobja a nappalit és a tv-nézés élményéhez is számomra óriási pluszt ad, sajnálnám nagyon. Előtte nem érdekelt cseppet sem, hülyeségnek tartottam az egészet. De amikor este nézem a tv-t és játszanak a színes fények a falon a kép szélének megfelelő színekben... Hát azt kell hogy mondjam hogy fenomenális.
Valahogy meg lehet oldani ezt, valamelyikőtök csinált már ilyet? Láttam hogy neten lehet rendelni már nálunk is megoldásokat, de jobban érdekelne bármelyikőtök véleménye és tapasztalata. Elvileg TCL tulajdonos leszek, ezért is köszönök be e formában hozzátok!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest