Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Basszus, tökéletesen megfogalmaztad, megelőztél, de pontosan ezt a példát akartam én is említeni, ugyanez jutott eszembe
Hogy egy festménykiállításra sem ecsettel és színpalettával megyünk, hogy átpingáljuk a mi szájunk íze szerint a festményeket.
"Továbbá a film egy művészeti alkotás."
Így van, ugyanígy vagyok a fentiek mentén a filmekkel is.
De már nem szeretném tovább offolni a topikot ezzel a témával, bár érdekes téma ez is, csak nem ide tartozik, ezért is raktam off-ba.
Jah, gondoltam, hogy az eredeti kópia is eleve nagyon jó minőségben készült ennél a filmnél (Alien 2), de az meglepett, hogy ennyire szép és jó. Csak nem tudtam eldönteni, hogy történt e utólagos bármilyen feljavítás, vagy egyszerűen ilyen jó volt az eredeti felvétel. Mert azért ez elég ritka, ilyen jó minőségben még nem láttam hasonló korabeli filmet. Igaz, nincs is meg túl régóta a TV, az eddigi kisebb (43"-os) TV-inken nem láttam azért ennyire. A projektoromon meg pláne nem, mert hiába vetítek 100"-on, közel sem 4K vetítőm van. Mondjuk azt tudtam, hogy a régi filmszalagok nagy felbontást tudtak tárolni képkockánként, de azért ehhez brutálisan jó optikával ellátott kamerák kellettek. Meg persze extra jó minőségű filmszalagok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Windows 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- További aktív témák...
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest