Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
mephi666 #39179 üzenetére
Úgy úgy!
Mondom, én még annyira is morbid vagyok, hogy van néhány film, amit kizárólag VHS szalagról láttam eddig
Valahogy nekem azzal van meg az igazi hangulata, élménye bizonyos filmeknek és ezeket időnként, évente 1-2 alkalommal előveszem (van rengeteg műsoros, gyári VHS-em, nem vagyok már annyira fiatal). Igaz, ezeket kisebb, "hozzáillő" TV-n szoktam nézni. Na de ez már tényleg nagyon más téma.
Amúgy jah, a nagyon szép, modern természetfilmek mellett még nálam is a konzol, aminél viszont pont, hogy a legjobb minőség tetszik, maxra állított játékmóddal (Xbox One X, Forzázni szoktam).
De a normál mai sorozatokat, filmeket inkább 24fps, nem tökéletesített képpel nézem. Legyen normális mozihangulata.
Viszont: fentvannak most a Disney+ -on az Alien filmek (a régiek is az új sorozat mellett). Tegnap néztük feleségemmel a 2. részét. Azon viszont ledöbbentem, hogy mennyire brutálisan jó minőségű, elképesztően tűéles és tiszta a kép, nem is értettem! Pedig '86-os film! Hogy a bánatba lehet ez? Feljavított verzió lehet?
Ezen az új, nagy TV-n most nagyon meglepett, hogy mennyire jó minőségű. Még a feleségem is szóvá tette, pedig ő kevésbé érzékeny erre, de ő hozta szóba, hogy milyen jó minőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest