- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Itt elérhetők 7-es, 8-as fájlok, elvileg TCL-től van mind, csak talán az orosz oldalról, ha jól vettem ki, de nem bíztatok senkit a használatukra, nehogy valami gond legyen, én is csak a 8-asból a V500 verziót mertem mert azt valaki írta is, hogy nála hibátlan volt: [link]
Azzal annyi volt a teendő, hogy fel a pendrive-ra és a TV-n helyi frissítést választani, felismerte és le is frissítette magát, majd ugyanúgy teljes visszaállítást csináltam, ahogy a TCL írja, így most V8-T658T01-LF1V500 a verzió. A tv meg U55C7006 és az eredeti szoftver V8-MT58T04-LF1V373 volt, szóval akár itt is lehet valami hiba, hogy ez nem teljesen ehhez való.
Én is olvastam, hogy tudnak a hibáról, de konkrétan 2 ember is próbált segíteni, egyik sem mondta, hogy ez ismert hiba és lenne javítás, hanem, hogy a 8-as droiddal majd menni fog. Persze abból kiindulva, hogy elsőre azt is letagadták, hogy a tv támogatott lenne, nem tudom mennyire értettek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest