- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stealth #26471 üzenetére
Én arra nyomtam hogy később frissítem, pont az miatt mert olvasom hogy mindenki kínlódik a verziókkal és nekem jó volt a V28. De következő bekapcsolásnál már frissített is ,nem kérdezett.De nekem ez is jó.
Imi1981
Igen tükröződik, nem mondom hogy vészes, de előtte egy sony xh90 tv volt attól sokkal jobban. Párom még jelezte is ahogy kivolt kapcsolva, mintha egy tükör lenne
Pl a csillár is ha világit, simán zavaró film nézés közben. De úgyis mindig sötétbe nézem szóval nem számít, amíg állítgattam addig volt zavaró. Használat közben nem veszem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- World of Tanks - MMO
- Bestbuy játékok
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest