Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
válasz
szana8 #24508 üzenetére
Emag rendelés volt, a kiszállítást követően három napon belül jeleztem a hibát (egy hibásan működő pixel) és cserét kértem. Ha nem cserélték volna, akkor elállok a vásárlástól és vettem volna egy korábban már bevált márkától egy kisebb méretű, drágább oled panelt. Két napra rá elszállították (érdemes dokumentálni a készülék állapotát).
Az ügyintézés három hét volt, mert korábban kedvezménnyel vettem, és ennek az érvényesítése több időt vett igénybe (ha sima pénzvisszatérítést kértem volna, három nap alatt meg van).
De kalandvágyó vagyok és adtam még egy esélyt a márkának🙂 Eddig oké, az ismert limitációkon belül hiba nélkül működik. A 75” méret továbbra is impozáns 3 méteres távolságról nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux kezdőknek
- Cudy routerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest