Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

vonSux őstag válasz  szana8

üzenetére szana8

üzenetéreEmag rendelés volt, a kiszállítást követően három napon belül jeleztem a hibát (egy hibásan működő pixel) és cserét kértem. Ha nem cserélték volna, akkor elállok a vásárlástól és vettem volna egy korábban már bevált márkától egy kisebb méretű, drágább oled panelt. Két napra rá elszállították (érdemes dokumentálni a készülék állapotát). Az ügyintézés három hét volt, mert korábban kedvezménnyel vettem, és ennek az érvényesítése több időt vett igénybe (ha sima pénzvisszatérítést kértem volna, három nap alatt meg van). De kalandvágyó vagyok és adtam még egy esélyt a márkának🙂 Eddig oké, az ismert limitációkon belül hiba nélkül működik. A 75” méret továbbra is impozáns 3 méteres távolságról nézve. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Hisense 85A6EG 215CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor
 Vhiktor