Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Pontosan értem amit írtál.
Ezért írtam ,hogy látszólag ezzel megsértették a komfortzónádat. Ami megbocsáthatatlan bűn.
És ezért mondtam hogy nem kell ezen fennakadni , sz@rd már le azt a szerencsétlent hogy random érkezett és dudál vagy csenget.
Jó esetben max sok évente egyszer fordul elő ,hogy "indokolatlanul" merészelnek zaklatni
!!a Te érdekedben!!Felőlem jöhetsz hozzám hajnal 4-kor is. Én hétfőtől szombatig pörgök mint a bolond. Időnkét két munkahelyen tolom és még mellette ott a család , meg a kertesház soha nincs kész örök igazsága.
+ most akarok saját vállalkozásba fogni.
Szóval nincs megállás!Nem fogok ilyen apróságokon görcsölni.
De ez én vagyok, és azért nem értünk egyet mert nekem a hétköznapok mellett egy bármikor dudáló, csengető, futár, a tökömet sem érdekli. Kimegyek hozzá és haladjunk

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Hisense 85A6EG 215CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung UE50TU7022K
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor