- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
válasz
Snoop27 #23897 üzenetére
Akkor viszont megúszod kisebb dűbelekkel. Egy jó fúrókalapácsnak nem akadály.
Mivel a dűbeleket kívülről kell bedugnod át az MDF-en, és az MDF-be besüllyeszteni nem tudod (nem célszerű), ne vegyél talpas dűbelt, vagy vágd le sniccerrel a gyűrűt rőla.
Beton esetén elgondolkodnék a fémdűbelen, ha jók a szerszámok és tudsz pontosan fúrni. Az csak fallal együtt jön ki. Ráadásul minden csavarboltban tudsz venni D fejű metrikus csavart, ugyanez univerzális csavarnál fehér holló a nagyobb méreteknél (ezért szokták inkább hatlapfejűvel felrakni, mert az gyakoribb).
Amire nagyon figyelj majd: a 75'' és ennél nagyobb tévéknek 400x400-as a VESA felfogatása. A konzoloknak gyakran ez a legnagyobb mérete, magyarul függőleges irányban nem tudsz korrigálni, csak vízszintesen. Nagyon tervezd meg a magasságot, én is lemértem mindent és papíron megterveztem, átszámoltam 2x inkább. A VESA nem a TV közepén van, hanem az alsó felén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Androidos fejegységek
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viccrovat
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest