- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
válasz
Snoop27 #23897 üzenetére
Akkor viszont megúszod kisebb dűbelekkel. Egy jó fúrókalapácsnak nem akadály.
Mivel a dűbeleket kívülről kell bedugnod át az MDF-en, és az MDF-be besüllyeszteni nem tudod (nem célszerű), ne vegyél talpas dűbelt, vagy vágd le sniccerrel a gyűrűt rőla.
Beton esetén elgondolkodnék a fémdűbelen, ha jók a szerszámok és tudsz pontosan fúrni. Az csak fallal együtt jön ki. Ráadásul minden csavarboltban tudsz venni D fejű metrikus csavart, ugyanez univerzális csavarnál fehér holló a nagyobb méreteknél (ezért szokták inkább hatlapfejűvel felrakni, mert az gyakoribb).
Amire nagyon figyelj majd: a 75'' és ennél nagyobb tévéknek 400x400-as a VESA felfogatása. A konzoloknak gyakran ez a legnagyobb mérete, magyarul függőleges irányban nem tudsz korrigálni, csak vízszintesen. Nagyon tervezd meg a magasságot, én is lemértem mindent és papíron megterveztem, átszámoltam 2x inkább. A VESA nem a TV közepén van, hanem az alsó felén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged