- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sircoon
csendes tag
válasz
sircoon #22892 üzenetére
Gondoltam elfér egy update ...
Kezdünk összeszokni a TV-vel, a képminőség még mindig lenyűgöző. Bele-bele futok software-es furcsaságokba, amik remélem javulnak majd valamikor fw frissítésekkel.
- Rájöttem, hogy Telekom távirányítóval azért nem tudom bekapcsolni a TV-t, mert (eddigi kereséseim szerint) a TV-n nincs infra port, a gyári táv is bluetooth-os.
- Az ARC gondok megmaradtak, az erősítő nem / nem elég gyoran ismeri fel a formátumot. A film elindítása után az erősítőn bemenet oda-vissza váltásos workaround marad, hosszú távon erősítő csere v. átállás soundbar-ra opciókon agyalok
- A hangerő szabályozás kb. 5 nap után varázsütésre elkezdett működni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Üzleti vita és megbeszélés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Warzone
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest