Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Nem tudom ki hogy van vele de nekem a filmek 70%-a jobban tetszik sdr-ben mint hdr vagy dv-ben 55C745 -ön. Egyszerűen sdr-ben jobbak a színek és jobb a kontraszt. Hdr-ben és dv-ben ultra magas a fényerő de ennyi kb. Persze volt néhány film ami dv-ben vagy hdr-ben jobb volt de nem sok ( azok közül amit próbáltam minden formátumban).
Ezek a filmek régebbiek lehet ez is az oka ( Pi élete, legenda vagyok, stb). Netflixen ugye csak dv-ben és hdr-ben látom de ott jobbnak tűnik.
A lényeg, hogy engem nem varázsolt el ez a hdr /dv látvány. Vagy a tv nem elég jó ebben vagy kéne neki egy rendes kalibráció ( fehéregyensúly meg szín kalibráció meg minden) külön hdr meg dv-re. Na mindegy ez van.Boldog Új évet mindenkinek! 😊
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor