- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Nem tudom ki hogy van vele de nekem a filmek 70%-a jobban tetszik sdr-ben mint hdr vagy dv-ben 55C745 -ön. Egyszerűen sdr-ben jobbak a színek és jobb a kontraszt. Hdr-ben és dv-ben ultra magas a fényerő de ennyi kb. Persze volt néhány film ami dv-ben vagy hdr-ben jobb volt de nem sok ( azok közül amit próbáltam minden formátumban).
Ezek a filmek régebbiek lehet ez is az oka ( Pi élete, legenda vagyok, stb). Netflixen ugye csak dv-ben és hdr-ben látom de ott jobbnak tűnik.
A lényeg, hogy engem nem varázsolt el ez a hdr /dv látvány. Vagy a tv nem elég jó ebben vagy kéne neki egy rendes kalibráció ( fehéregyensúly meg szín kalibráció meg minden) külön hdr meg dv-re. Na mindegy ez van.Boldog Új évet mindenkinek! 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor