Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  TCL LCD és LED TV-k

Hozzászólások

(#19551) Vhiktor válasza szkutyi (#19549) üzenetére


Vhiktor
veterán

Este megnézem egy G3-al összehasonlítva, de csak 1 filmre lesz időm, melyik leygen az (olyan legyen aminél emelkedettnek érzed a feketét)?

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#19552) szkutyi válasza Vhiktor (#19551) üzenetére


szkutyi
őstag

Ez nagyon jó ötlet és millió hála érte...megmondom őszintén ebben a prometheusban van egy csomó olyan jelenet ahol úgy érzem a kontrasztot rontja és nem csak a fekete savban van hiba, hanem film közben is emelkedett a fényerő és mondom olyan mintha vetített kép lenne felhúzott redőnnyel.kuldom pm-be a realset, plusz aki kéri annak is csak jellezzétek és küldöm 3utan a jelenetek pontos időbélyeget.
De hangsúlyozom! SDR-EN HALALI..BRUTAL. és hiába veszem.le a hdr fényerőt...egyszerűen rossz az algoritmus vagy nem tudom, de emelkedett a fekete!
De hát ott a drive link tele tettem fotókkal xddd

(#19553) szkutyi válasza rainman72 (#19550) üzenetére


szkutyi
őstag

Köszi :)
A tudat hogy más márka ugyan ezen technológiája szarabb, nem nyugtat meg!csupán tudom azt hogy ez az összes közül a legjobb! Ez tény szerintem...igazából az nyugtatna meg ha ugyan azt a fekete szintet kapnám mint sdren :)

(#19554) krepp válasza szkutyi (#19547) üzenetére


krepp
tag

...ránézek én is(ha küldes rilízt),
hátha így, több véleménnyel tudunk segíteni ebben a vergődésedben... :U :)

"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi

(#19555) ricsi0307 válasza krepp (#19554) üzenetére


ricsi0307
senior tag

Nem fogsz tudni neki segíteni. Abban igaza van hogy az sdr fekete sávja fekete a hdr tartalmaké meg nem. Vagy bele törődik ebbe valaki vagy vesz magának oledet harmad ennyi hdr fényerővel. Eddig nem voltam ph prémium tag de nincs messze a sztori a kollégát látva a fórumon :))

[ Szerkesztve ]

(#19556) szkutyi válasza ricsi0307 (#19555) üzenetére


szkutyi
őstag

Nem csak a fekete sáv....az egész panel kap egy minimálist és csak egész ritkán kapcsolja le....és ahogy mondtam mintha a kontraszt rovására menne..de majd ezt akkor mondhatom biztosra ha eljön Viktor és kimeri....

[ Szerkesztve ]

(#19557) Parmezan77 válasza szkutyi (#19552) üzenetére


Parmezan77
junior tag

A Prometheus pont nem jó példa tesztelésre. A DoVi verzió, nem eredeti release hanem csak egy utólag "ráhúzott" RPU-val készült. madVRhdrMeasure-t használt a releaser ami HDR contentre ráteszi a DoVi tone mappinget ami vagy jó lesz vagy nem. Olyan anyagot keress ami DoVi Blueray Remux. Azok elméletileg az eredeti DoVi lemezrőll rippelt, nem átalakított anyagok. Vagy esetleg WEB-DL releaset ami a stream csatornáról ledszedett DoVi anyag. Igaz ez mindig gyengébb minőségű mint a Remux.

(#19558) szkutyi válasza Parmezan77 (#19557) üzenetére


szkutyi
őstag

De ez hdr remux realse....nem mondta senki H dovi
Sőt most néztem bluray remux

[ Szerkesztve ]

(#19559) tomp válasza Parmezan77 (#19557) üzenetére


tomp
félisten

WEB-DL is sokszor kamu DV!
Sőt egyes eredeti lemezes kiadások is. Statikus DV van rárakva.
DaVinci Resolve programmal generált DV viszont nem kamu hanem valós. A stúdiók is azzal csinálják amúgy.

(#19560) szkutyi


szkutyi
őstag

(#19561) katokacaj


katokacaj
tag

Helló, kérdésem lenne:
Pár hónapja vettünk egy 65C735-öt. Szeretjük imádjuk, de furán viselkedik néha. :D
Főleg szoftveres tekintetben. Magától állít hangerőt ilyen 20-ról 70-re, fényerőt is, néha csatornát vált, néha villog, stb.
Mi pedig sajnos olyan beállítottságúak vagyunk, hogy ahelyett, hogy megoldanánk a problémát, megtanulunk együtt élni vele.. :D
Aztán most végre rávettem magam, hogy foglalkozzak vele.
Szoftveres frissítésre gondoltam elsősorban.

Kérdésem az lenne hogy van-e itt még büszke C735 tulaj akinek hasonló tapasztalatai voltak és mi volt a megoldása, szoftverfrissítés segített?

Köszii :))

[ Szerkesztve ]

(#19562) katokacaj válasza katokacaj (#19561) üzenetére


katokacaj
tag

Közben megnéztem és a V474 végű firmware van fent.
Valaki tudna dobni egy linket ahol a frissítések elérhetőek sorrendben esetleg?
Köszönöm

(#19563) Vhiktor válasza szkutyi (#19560) üzenetére


Vhiktor
veterán

Na megnéztem az említett jeleneteket G3-on ami abszolút referencia szintre van kalibrálva, illetve egy kalibralt C835-n is.

Szinte teljesen pontosan megegyezik a 2 tvn.

Azokban a jelenetekben a feketének vélt rész nem fekete hanem nagyon sötét szürke, így kell kinéznie.

Mindkét tvn majdnem hajszál pontosan ugyanolyan.

Szóval továbbra is azt mondom, hogy ennyi pénzért egy rendkívül jó tv a c835.

[ Szerkesztve ]

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#19564) flash-


flash-
veterán

TV vásárlása előtt állóknak szeretném jelezni hogy senki se vegyen középkategóriás TCL-t a hdr-dolby vision miatt(pl Tcl c725).mert ezek fake hdrt-dv-t tudnak. nagyon sok filmet teszteltem mindegyik de mindegyik sokkal sötétebb volt HDR-Dolby vision alatt.
kicsit bosszús vagyok mert itt rászedtek rendesen,valakinek nagyon nagy érdekében áll hogy agyon promózza itt a tcl-t és hamis információkat toljon hogy "viszi szépen a hdr-t,dolby vision-t"
ez nem igaz. erről olvasni a wired-en, redditen,stb.
sdr oké de a dolby vision és a hdr nézhetetlen mert nagyon sötét,és csak a világos részek nézhetőek(tűz -robbanás).
leveszi az alap fényerőt hogy a robbanás fényesebb legyen. tényleg röhely.
se szoftver frissités,se szerviz menüben való állitgatás nem oldja meg a gondot.
viszont ha csak hdr változat van hogy lehet vajon beállitani hogy az sdr sávot lássam? vimuban nem lehet a hdr-t kikapcsolni csak a dolby visiont.

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#19565) vidaila válasza katokacaj (#19561) üzenetére


vidaila
aktív tag

Neked ördög űzőre lesz szükséged nem firmware frissítésre 😁 ilyen hiábaval egyszer sem találkoztam amióta meg lett véve a TV márciusban.

http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/

(#19566) ricsi0307 válasza gyűrű (#19445) üzenetére


ricsi0307
senior tag

Köszi, sikerült megcsinálni. Még egy dolog hiányzik az összképhez, hogy a távirányítón a beállítások gomb előhozza a menüt. Ezt meg lehet oldani valahogy? Mert jelenleg csak a státusz bárról lehet megnyitni, amihez ki kell lépni az appból. Amúgy baromi jó ez a launcher a végletekig testre lehet szabni, köszi a tippet.

(#19567) krepp válasza szkutyi (#19560) üzenetére


krepp
tag

No, megnéztem én is, bár Vhiktor után már nem biztos hogy hozzá tudok tenni a történethez....

55
Én a fekete csíkot szinte teljesen feketének látom, a karakterek derék tájon vagy csak kicsit térnek el az alsó fekete csíktól fényerőben, vagy teljesen össze olvad, tehát fekete.

1:41
itt is hasonló a tapasztalat, mint az előbb, csak kb egyszer fordul elő, hogy, ha csak a fekete sávot nézem, picit a feketétől eltér, és mintha szürke lenne. (de ehhez az kell hogy észre vedd, hogy ne a filmet nézd...)

Hiába mondtam el már én is, hogy ne oldalról nézd/fotózd a tv-t. Még mindig ezt csinálod, vagy nem érted hogy a betekintési szög gyengéje ennek a technológiának, vagy az igazadat akarod bizonygatni...

Az elején a csillagos égbolt pl tök jó, nem úgy mint a kritikus StarWars résznél, és akkor se világosodik ki a fekete csík, ha rögtön mellette van egy pontszerű éles fényforrás..

Álltalánoságban nem ez a legszebb, rilíz amit láttam, de nem katasztrofális, sok Netflixes DV tartalom ettől rosszabb. De ha én tehetem, 70-80GB változatokat nézek.

..DE neked az se lesz jó, kicsit értem már hogy mi a bajod, de kíméld meg magad +600.000Ft elköltésétől és ne vegyél csúcs OLEDet mert szerintem azon is találnál hibát...

Nagyapám mondta, "Válogatós f*sznak, kutyában a helye...."

"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi

(#19568) szkutyi válasza krepp (#19567) üzenetére


szkutyi
őstag

Köszi, tévedés mert szemből nézem, az oldalsó fotót azért csináltam hogy lássatok mit is neztem, és hogy nem fekete a fekete...csak hogy értsd így adja át a telefon azt amit látok....
De köszi a tesztet!

(#19569) szkutyi válasza Vhiktor (#19563) üzenetére


szkutyi
őstag

:R :R :R :R

(#19570) Vhiktor válasza flash- (#19564) üzenetére


Vhiktor
veterán

Az az ár kategória ennyit tud, mindegy milyen márkát veszel, sőt van amelyik még ennyit sem (pl samsung bu8000). Hdr-hez sok nit, nagy fényerő kell (meg persze mély fekete is). Azok a tvk amik nem tudnak legalább 500-600 nitet ebből a szempontból nagyon kompromisszumosak.

Sokan azt sem tudjak, hogy a hdr nem csak a fényerőről szól és ezért téves következtetést vonnak le, hogy a hdr sötét. A hdr-nek sötétnek kell lennie ahol ezt a tartalom megkívánja. Ezért vannak olyan jelentek amik ugyanazon film hdr kiadásában sötétebbek mint sdr-ben, főleg ha valaki sdrben feltolja maxra a fényerőt.

Ha nem szeretnél HDR-t és DV-t azt csak úgy tudod elérni, hogy a filmek sdr verzióját szerzed meg.
Illetve vannak streaming szolgáltatók ahol csak a prémium csomagban van hdr, így egy alacsonyabb csomag megoldás a problémára, pl.: netflix.

Külső lejátszók hdr->sdr konverzióját meg nem ajánlom, mert az tényleg katasztrófa.

Mivel úgy érzem, hogy kicsit nekem is szólt ezért tisztázom, hogy továbbra is fenntartom és teljesen nyugodt szívvel mondom amit eddig is mondtam, hogy több tcl tv a saját árkategóriájában a képminőséget tekintve az egyik legjobb vétel.

De nem véletlenül vannak különböző árkategóriák. :R

[ Szerkesztve ]

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#19571) Vhiktor válasza Vhiktor (#19563) üzenetére


Vhiktor
veterán

Na hogy senki ne értse félre, a G3 természetesen jobb mint a C835, jelenleg az egyik legjobb tv. A komment lényege az volt, hogy mi a helyzet azokkal a jelenetekkel és hogy ennyi pénzért a c835 nagyon szépen helyt áll azokban a jelenetekben.

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#19572) Vhiktor válasza krepp (#19567) üzenetére


Vhiktor
veterán

A fekete csíkokat pont nem néztem, csak a tartalmat.

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#19573) Vhiktor válasza szkutyi (#19568) üzenetére


Vhiktor
veterán

Oleden sem feketék azok a jelentek. Nem tudom mennyire adja vissza a kép amit készítettél azt amit látsz. De nem olyan világos nálam mint Nálad a tartalom(nem a fekete csík)

[ Szerkesztve ]

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#19574) Vhiktor


Vhiktor
veterán

Még pár napig nálam a lesz a G3. Így akarja megnézheti nálam.
Akár a c835-t is. Vagy egymás után mindkettőt. :)

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#19575) krepp válasza Vhiktor (#19572) üzenetére


krepp
tag

Mint mindenki! Emberünk van rá függve... (Blooming)

"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi

(#19576) szkutyi válasza krepp (#19575) üzenetére


szkutyi
őstag

Ez nem blooming mindenki megmondja még Viktor is!
A realse pedig tényleg nem a legjobb.meglatjuj mit mutat kalibralas után a keszulék.egyebkent most hogy ki tud menni a yuv444, mocskos részletes lett minden....

(#19577) LÁZ válasza katokacaj (#19561) üzenetére


LÁZ
addikt

az intelligens hangerő/fényerő nincs véletlenül bekapcsolva? azokat kapcsold ki, illetve első körben nézd meg, hogy egy áramtalanítás (kikapcs-konnektorból kihúz-30sec-vissza) után is csinálja e. ;)

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#19578) RaGi91


RaGi91
senior tag

Sziasztok!
Tavaly március óta van egy 65c728-am, amivel eddig jól elvoltunk. Volt egy kis backlight bleed, de nem vészes. Egy ideje viszont dönthető fali konzolon van, amin lefelé néz a tv, amennyire csak lehet. Most játszottam rajta egy kicsit és sötét részeknél brutális backlight bleed van. De kegyetlen. Mostmár bármit nézek csak a világos foltokra ugrik a szemem.
Visszaolvasás után megpróbáltam lazítani a csavarokon egy kicsit, az se segített.
Ha teljesen függőleges állásban van a tv, akkor valamivel jobb, de úgy is elég durva.
Kérdésem igazából az lenne, hogy megéri-e megpróbálni gariztatni (euronics), vagy ez van és kész.
Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 Kép5 Kép6

Talán a 4-es kép adja át a lgejobban, hogy szabad szemmel mit látok. Az 1-es képen kicsit rosszab a fotón, mint szabad szemmel, a 2-es és 3-as képen, pedig jobb.
Sajnálnék megválni tőle, mert amúgy, ha van rendes anyag a képen, akkor baromi szép.

Esetleg tanács? Köszönöm!
Ui. Beállítások 100%-ban Vhiktor videói alapján.

[ Szerkesztve ]

(#19579) Stealth válasza flash- (#19564) üzenetére


Stealth
aktív tag

Láttad Vhiktor tesztjeit?
C728, C735?

-= Stealth =-

(#19580) ERPY


ERPY
őstag

Sziasztok! Feltettem a projectivy launchert, tetszik, szép és jó, de azóta a settings gomb a távirányítón nem csinál semmit. Van erre megoldás? Ha visszaállítom a gyári launchert, akkor jó.
Plex dolgait ki lehet valahogy tenni, mert csak az indító ikonját tudtam.

(#19581) agent11 válasza szkutyi (#19576) üzenetére


agent11
tag

Amlogic és CoreElec kombóban oldottad meg a yuv444-et?
Vagy más média box-ot használsz?

(#19582) krepp válasza RaGi91 (#19578) üzenetére


krepp
tag

Ha tényleg azt látod a tv-n, mint mi a képeken, akkor én tuti megpróbáltam legariztatni...

"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi

(#19583) Vhiktor válasza krepp (#19582) üzenetére


Vhiktor
veterán

+1

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#19584) Stealth


Stealth
aktív tag

Hello,

Érdekes jelenség az 55c735-nél, 562FW-vel.
Elkezd villogni a kezdőkép. :U Kikapcsol, bekapcsol, majd elmúlik.
Használat közben nem csinál ilyet, pl ha már fut egy film.

Valakinél ilyen apasztalat?

-= Stealth =-

(#19585) adrian14


adrian14
tag

Sziasztok!
C745 szoftveres részével mik a tapasztalatok? Tudásban nagyon szimpik a TCL tv-k, de félek, hogy a felhasználói élményen rontana az oprendszer.

(#19586) szkutyi válasza agent11 (#19581) üzenetére


szkutyi
őstag

Zidoo z9x

(#19587) katokacaj válasza vidaila (#19565) üzenetére


katokacaj
tag

Lehet :DD
A tv szerint amúgy is a legfrisseb firmware van fent, úgyhogy nem az lesz a gond.

(#19588) katokacaj válasza LÁZ (#19577) üzenetére


katokacaj
tag

Köszi, lehet ilyen banális dolog lesz a megoldás valóban, nem foglalkoztam az állítgatással. Megnézem majd.
A villogás-lefagyás az áramtalanítást követően szűnt meg csak, igen.

(#19589) agent11 válasza szkutyi (#19586) üzenetére


agent11
tag

Köszi!

(#19590) Parmezan77 válasza szkutyi (#19586) üzenetére


Parmezan77
junior tag

Lehet hülye kérdés, de soha nem volt külső lejátszóm... Mivel jobb ha a lejátszót használod mintha a TV játszaná le a tartalmat?

(#19591) szkutyi válasza Parmezan77 (#19590) üzenetére


szkutyi
őstag

Hu van nálam sokkal okosabb itt de megpróbálom :D
Nekem zidoo z9x van
Kapásból usb 3.0 van rajta 2db és egy sata port is.
Be lehet állítani a szinmintavételezest 4k 50-60hz-hez
4k 23-24hz-hez és nem 4k-hoz.
Gyakorlatilag 8bit-től 12bit-ig rgbtől a yuv 444-ig.
Aztán van deep color....ezt bekapcsolva tud kimenni akár a 12bit yuv444...
Aztán van maxFALL-maxCLL.....ezt bekapcsolva tud kimenni nagyobb fényerő, mélyebb fekete!!??!!.(ebben nem vagyok biztos hogy jól fogalmazok)
Felirat totál testre szabható, fel tud skálazni 4kra, meglepően jól, gyakorlatilag a 720bol olyan nézhető anyagot csinál hogy csak na....., Aztán akár tud leszedni automatán feliratot..aztán hangban tobbféle dekodolas és konvertalas...
Aztán 23,976 támogatás.
Aztan. Amit nagyon szeretek az a hálózatra való megosztás....
Nekem van rajta 2hdd, csinál egy belső halozatot, így a lakásban minden okos eszköz tud róla streamelni.
Van videotár...a hddn lévő filmekhez talál borítót kategorizalnsth stb stb.
Akármelyik hdr motort be tudom kenyszeriteni, vagy akár hdrre az sdrt. Két féle dv....zidoo csinalja, vagy a tv...
Ha a tv akkor szabvány szerint 8bit rgb-n küldi ki a dv képet!

(#19592) kicsi444 válasza RaGi91 (#19578) üzenetére


kicsi444
csendes tag

Lehet ki fogtok röhögni...
Szintén 65C728, az tűnt fel hogy a jobb felső részén csúnya bevilágítás egyik napról a másikra. (lehet nem ott kellett volna lecsapni a szúnyogot ;] ) Olyan volt mintha egy vastag sötét + lenne, ami körül 4 világos négyzet rajzolódna ki. Sajnos nem fotóztam...
Szokásos kikapcsolás, áramtalanítás, ráolvasás nem segített. Resetelni nem akartam.
Majd egy képernyő takarítás után elmúlt. Igazából csak száraz puha ronggyal végigtöröltem, úgy hogy be volt kapcsolva.
Magam sem értem...

(#19593) eisento válasza ERPY (#19580) üzenetére


eisento
addikt

Button mapper esetleg? :F

Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi

(#19594) rumkola válasza szkutyi (#19591) üzenetére


rumkola
veterán

Kicsit túl van ez tolva szerintem. Nálunk play, végigmegy, törlés.
Videótár borítóval, 24Hz, yuv, USB3... Hát oké, de ezt mind minek? :D
Én már a DV-t, HDR-t is elnegedtem, kizárólag 1080p SDR megy.

(#19595) szkutyi válasza rumkola (#19594) üzenetére


szkutyi
őstag

Ezek csak a plusszok, ami a lejatszohoz tartozik...mindnek az alapja egy jó képfeldolgozó processzor. Ez a lényeg!!! Enélkül tényleg fel lehetne tenni a kérdést hogy minek?
Nincs ez túl tolva....egyszerűen neked ez is elég! Van akinek nem!
Én anno meguntam azt hogy vagy viszi a tv vagy nem, szaggat, akad stb stb(ezek mostmár elég jól ki vannak küszöbölve.)
Ha anno megmaradtam volna a Samsung hulladék szr 7200 modellnél tuti nem veszek lejatszót...de egy jó tvt ki kell használni, és ezzel mondhatni ki van hajtva belőle amit a panel tud!
Ha egyszer végre lessz kis szabad időm, csinálok összehasonlító kepeket! :)

[ Szerkesztve ]

(#19596) Parmezan77 válasza szkutyi (#19595) üzenetére


Parmezan77
junior tag

Köszi a kimerítő választ. Lehet én tettem fel rosszul a kérdést... Nyilván van egy csomó funkció ami hasznos lehet, sok amit ki lehet váltani (pl nekem a laptopra van csatlakoztatva 2 HDD és azzal osztom meg) illetve a TV-re is lehet kötni mindenféle hang cuccot, de ez rám nem vonatkozik, mivel társas házban lakom.
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy tapasztalható-e szemmel látható különbség ugyanannál a tartalomnál ha a lejátszóval tolod ki a TV-re vagy ha magán a TV-n játszod le monjuk egy Kodival vagy más jobb fajta media playerrel?

(#19597) ERPY válasza eisento (#19593) üzenetére


ERPY
őstag

Arra a gombra nem enged semmit tenni, mert nem ismeri fel Másik gombra sikerült, de hol működik, hol nem.

(#19598) szkutyi válasza Parmezan77 (#19596) üzenetére


szkutyi
őstag

Persze van különbség!és lessz is mivel a tv gyartók egyenlőre nem helyeznek az usb-s vagy hálózatos lejátszási minőségre akkora hangsúlyt...én is anno ezért vettem meg! Fogok tényleg csinálni sok tartalomról ,(sotet, világos ) összehasonlító képet.

(#19599) madgie válasza szkutyi (#19595) üzenetére


madgie
titán

Semmi értelme a Galaxy S22-es képeknek, semennyire nem adja vissza a tévé tudását egy csúcstelefon kamerája sem.

Továbbmegyek, nekem sok milliós videós cuccom van, az sem.

(#19600) szkutyi válasza madgie (#19599) üzenetére


szkutyi
őstag

Ok.koszi.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  TCL LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.