Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parmezan77

junior tag

Egy kis tapasztalat beszámoló. Héfőn kaptam meg a 75C935 tv-t és sajnos nem vagyok teljesen megelégedve vele. Nagyon sok jó tulajdonsága van (a feketék gyönyörűek, nem tapasztaltam bloomingot vagy felhősődést), de sajnos azt tapasztalom amit Vhiktor is írt az updates kálváriája során, hogy a kép túl sötét és mintha nem adná le a megfelelő világosságot. SDR még ok, viszont HDR és DV nem annyira. Sárkányok házát nézek épp, amiben igaz, hogy sok a sötét jelenet, de a világos jelenetek is túl sötétek. Nagyon sötét jeleneteknél a sarkokban észrevehető az elfeketedás, illetve ilyen esetekben elég erős a black crash és a részletek elvesztése. Továbbá előfordul, hogy változik a fényerő jelenet közben úgy, hogy mondjuk a kép nem nagyon mozdul mert egy hosszabb monológ van a jelenetben.
    Beáálításképp a Vhiktor c835 youtubeos beállításait használtam + kikapcsoltam az inteligens funkciókat. Feltettem én is az 526-os OTA, ugyanaz, aztán a 470-es IMG-t, volt Resest all meg Shop is, de sajnos semmi változást. Playerként próbáltam Just Playert és Kodi-t is nem sokat javított.
    Konkrétan a 2 éves sima QLED tvm aminek 400 nit a max fényereje, sokkal világosabb, hasonló beáálításoknál. Valakinek hasonló tapasztalat?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés