- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
chatran #17153 üzenetére
Nekem is friss az élmény az új 65C385-tel, de nagyrészt pozitív. A hang tényleg frankó, Vhiktor beállításaival szerintem alapvetően a kép is, pont egy LG-ről jövök én is (58UH635V), csodálatos végre szép bőrszíneket és alapvetően piros pirosat látni, viszont az SD képtartalom szerintem is elég pocsékul fest rajta, a menüjénél meg gyakorlatilag fél napig morogtam, hogy nem hiszem el, régebben elképzelhetetlennek tartottam, hogy a Sony fényképezők menüjénél valaki átláthatatlanabb, logikátlanabb dolgot csináljon... na, a TCL/Android TV párosnak ez sikerült, amit megfejelt egy borzasztó és tényleg "szögletes" UI-val. Megértem, ha az Apple TV finomabb ívei után neked is fáj neked erre nézni.
A VA panel a régi tévénél is zavart, valamiért azt hittem, 6-7 év alatt már sokkal jobb lesz a betekintés... de a VA olyan, amilyen, aki IPS-hez szokott, annak fájdalmas. Nekem ott a Macbook Pro 16", az szintén Mini LED, de IPS panel, na az azért tartja a színeket akkor is, ha kicsit oldalról nézem. Ez azért kevésbé.
Ezek alapján talán úgy tűnik, hogy megbántam a vételt, de nem, csak a VA az, aminél vakarózom, mert második monitornak jó lenne használni (azért más élmény, ha erre dobom ki a vágnivalót). A színek alapvetően szépek, a kontraszt nyilván zseni, 4K gyönyörűen mutat rajta... csak arra kell még rájönnöm, hogy csináljak
rajta 1920x1080 HiDPI-t, mert a macOS semmilyen HiDPI-t nem ajánl fel vele... ami szokatlan (a natív 4K meg néha "szőrös").
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest