Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

Megjött az 55C735.
    Úgy néz k bontatlan volt, igaz a szállítók kicsit összetaperolták a kijelzőt :(
    Nos, első benyomások, kb 1-2 óra alatt, még nem ok mindent állítottam, csak amiket szoktam.
    A samsung 8002 megy vissza a boltba a nézhetetlen kép miatt, gondoltam ennek kellene leváltania, talán ez jobb lesz.
    Háááát.
    Hát ég és föld így elsőre :D
    Ami nagyon fontos volt nekem, a kijelző homogenitás és ne legyen Blaclight bleed.
    Lehet hogy szerencsém volt, de eddig úgy tűnik hogy képernyő brutál homogén. A sötét és fekete részeknél semmi bevilágítást és foltot nem látok, a színeknél full homogén a kép a teljes képernyős színeknél.
    A tv kb alap beállításokkal ( na jó eco és egyéb ilyen módok kikapcsolva, nagyon szépnek tűnik. A színek tökéleteseknek tűnnek, nem látok eltolódást elsőre, nagyon szép a kép. Ha nem lesz hiba benne marad, brutál jónak tűnik eddig főleg ennyiért.
    Persze az apróbb dologk most jönnek, de itt egy volt fontos, szép kép, mert tv boxról megy,a rendszer nem izgat. Még állítgatni klell majd fémnyerőt, mozgásmegjelenítésnál pár dologt, majd kérdezek azt hiszem
    Szóval én azt mondom hogy a samsung ugyanilyen árú tv-je mindenben elbújhat ez mögött idáig.
    Szülőnek vettem, a samu nem tetszett neki sem, azt mondta nem az igazi, de ezt meglátta és azt mondta kell.

Szerk: volt itt egy jó beállítás videó ha jól emlékszem, megkeresem.

Új hozzászólás Aktív témák