Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
Alap menut a fogaskerek gombra atrajzoltak (foleg a C725-on, a C635 mintha maradt volna), a harom vizszintes vonalra nyomva az adott app alatt az app beallitasok jottek fel eddig pl. a medialejatszoban (felirat, hangsav..) most a gyorsmenu (fenyero, hagszas, wifi, stb...) jon fel minden alkamazas alatt. Csak a nagy tavval, a dedkalt gombokkal lehet feiratot, hangsavot valtani a gyari medailejatszoban, ez pl. nekem elegge nagy gond, es a feliratok is mini betukkel vannak kiirva. Kodit kell hasznalnom aminek nem orulok kulonosebben - DV problemak, valamint a gyari felulete sokkal egyszerubb volt. Igy hirtelen ennyi.
516-ot nem hasznaltam, nalam csak OTA volt fent, igy 508-rol frissult. -
félisten
válasz vidaila #16202 üzenetére
Nincs még TCL TV-m, de hasonló gond volt nálam a Hitachi félig buta TV-vel.
Ott előnézeti képeket próbált gyártani a TV, és pörgette a winyót órákig. Utána már jó volt, csak sokáig békén kellett hagyni.
A winyó tápellátásával minden oké? Nem áll le néha a winyó? Haver Sony TV-je (hiába usb3-as), nem hajtotta meg az én USB3-as laptop winyómat az USB portról, és ki-be kapcsolgatott terhelés alatt.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Vhiktor
veterán
válasz saelin #16184 üzenetére
Próbáld ki a PS5 gyári kábelével.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Fail3D!
addikt
Lecopattam magam. Van 5lete valakinek hogy tudok img feltelepiteni? Esetleg egy már használt letöltő linket adni az img filehoz. 4 felé img file próbálkoztam de tcl felirat után bejön a Google és a kezdő képernyő. Pedig videót is néztem azon is automatikus elindul a telepítés. Nem tudom elképzelni hol a hiba.
Esetleg melyik filet kéne meghackelni (átírni) az ota verzióban, hogy ne régebbinek ismerje fel és azt telepítse fel.
[ Szerkesztve ]
-
Phoenixy
senior tag
Most futottam bele, tegnapi cikk:
Gagyi kazettákkal kezdték, ma már a második legkapósabb tévémárka. Hogyan csinálták?[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
cd930
aktív tag
Az Emagnál hirtelen ugrott egy cseppet a 65C839 ára 420k-ról 600k-ra..
20+ éve a Prohardveren
-
Fail3D!
addikt
válasz Kiskutya #16215 üzenetére
Nem, csak ezt az egyet hajlandó felrakni. A többi frissítésre azt írja régi és nem frissíti le. Img file lehetne downgradelni, de azt meg az istenert nem hajlandó elkezdeni felrakni. Annyira nem is érdekelne az egész, ha a Disney és a skyshow működne.
[ Szerkesztve ]
-
ftsaba28
csendes tag
Szaisztok!
Ma meg vettem a TCL 55C735-ös Tv-t de a távírányítója nem müködik rendesen.Szemből nem reagál semmire csak ha akkor elforditom jobbra a távírányítót.A távírányót kicserélték és azzal sem müködik.Járt már így más is? -
agent11
tag
válasz Fail3D! #16217 üzenetére
Az IMG-t máshogy kell felrakni mint az OTA-t! Azt kitömörítve kell a pendrive gyökerébe tenni update.img (csak ez az egy file legyen rajta) néven. A TV-ből ki kell húzni a tápkábelt. Pendrive-ot bedugni a bekapcsológombot folyamatosan nyomni és visszadugni a tápkábelt. A bekapcsológombot elengedni amikor elkezdi a frissítést.
-
ballazol
senior tag
Hali!
Egy ilyen oled-et gondoltam vásárolni szülőknek, 90-99%-ban tv-nézésre..Egyik cikk alatt olvastam, hogy az OLED-eknél tartani kell beégéstől...
Ez valós félelem?? Ahhoz azért túl drága, hogy pár év után foltos legyen, akkor inkább skippelem a dolgot.."A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
saelin
veterán
válasz Vhiktor #16206 üzenetére
Ami HDMI kábel ott volt neki azzal végig próbáltuk. 3 kábel volt ebből az egyik biztos a ps-é volt. Ezután hoztam neki az ultra high speed kábelt. Tegnap szöszöltem még nála, hogy a PS felbontását levettem 1080p-re de így sem változott semmi.
Valaki tapasztalt már ilyet? Holnap átviszem hozzá az én kábelem és az én gépemen végig próbálom az ő kábeleit. Más ötletem nincs. Ha ezután sem lesz jó akkor garira van esély ez ügyben? Ezt tudnia kell a tv-nek.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Vhiktor
veterán
válasz ballazol #16222 üzenetére
Ha nagy fenyeron nézik akkor nem ajánlom egyik oledet sem tv adashoz, főleg ha napi 8-10 órát megy. Akkor nagy esélye van a beegesnek.
Inkább miniled, pl tcl c835, Samsung qn90b vagy qn95bISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
LÁZ
addikt
válasz saelin #16224 üzenetére
ps5 gyári kábelével mennie kell
tv
tv-csatornák bemenetek-csatlakozók-hdmi fejlett szabvány be, illetve ugyanott az alacsony késleltetési mód és a frissítési gyakoriság változó csúszkák is on, de elvben elég a hdmit bekapcsolnips5
képernyő és videó-videókimenetnél kellene hogy tudjad állítani a 120hz kimenetet+vrr+allmpersze százalékosan van rá esély, hogy a gyári ps5 kábel nem jó, de azért ez nem jellemző...
ps. gondolom a megfelelő hdmibe van dugva a ps
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
rumkola
veterán
-
Vhiktor
veterán
válasz saelin #16224 üzenetére
PS5 beállítása:
[link]ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
saelin
veterán
válasz rumkola #16237 üzenetére
Nem tech beállítottságú. Van ilyen. Ide meg azért írtam be mert nekem nem ilyen Tv-m van és nem tudom miben tér el a menü. Fentebb írták hogy HDMI mode on legyen. Azt megnézem. Ha így sem majd az én kábelemmel kiderül hogy azokkal van r baj.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Vhiktor
veterán
válasz saelin #16239 üzenetére
Game mód legyen Fast-ra állítva.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
ricsik
őstag
Jól sejtetem, hogy ezt most meg kéne vennem?
65C835 - Euronics - 390e
Bár nincs 5 év gari, de ki tudja lesz e, vagy mennyiért Emagon. -
ETOM
addikt
válasz winters123 #16187 üzenetére
Na találtam mástól egy jó videót a VRR problémáról. [link]
Ami érdekes egyedül 144Hz mellett nem csinálja. Ott csak alacsony FPS-nél (vagy pl. töltő képernyőknél) van némi vibrálás. -
rumkola
veterán
55c735
PC-n én is kikapcsoltam a VRR-t, 120/144Hz-nél látható vibrálást okoz töltő a képernyőn vagy játék közben ha nagyon változik az FPS.
PS5-ön is előjött, de arra meg pont most ment fel a frissítés és így a Spider-Man nem vibrál többé,szóval ott maradt a VRR. Nem értem ezt már. -
peternac
tag
ez nalam is elojott
eloszor xbox series s-en vettem eszre az Atomic heart alatt, valtozott a szin magatol neha
55C735
de betudtam annak, hogy sz@r a jatek
utana Wo Long, sotet palyan kezdodik, azon meg jobban latszott hogy neha masok a szinek
nagyon idegesito
visszamentem v503 fw-rol v474-re, de ezen is csinalja
elotte sajnos nem tudom melyik fw volt rajta gyarilag, de mintha azzal nem csinalta volna
kiserletezgetek tovabb, de lassan kezd elegem lenni
itt egy tok jo hw, olcson, de a fw-rel szoftveresen teljesen szetcseszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest