Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  TCL LCD és LED TV-k

Hozzászólások

(#1581) Endor


Endor
csendes tag

55EP640et vettem pár napja, és azzal kezdtem, hogy frissítettem a FW-t a redati által megadott v258-ra. Most olvasom itt, hogy Beyond tv-re van v288-as FW. Ez valami külön FW a tv-hez? Nekem a beállításokban a tv írta ki magáról, hogy Beyond TV.

Amúgy alapvetően elégedett vagyok vele, de a 2017-es alap kategóriás XE70 Sony tv-m képe, amivel össze tudom hasonlítani, pár fokkal jobb, az kevésbé felhős (pedig edge LED-es), és nagyobb a fényereje is, jobb a kontrasztja, plusz sokkal több beállítási lehetőséget biztosít. Meglepett, hogy a TCL nem tud tv adást felvenni, pedig azt hittem, hogy ez minden tv-n alap. Az Android lehetne gyorsabb, nálam határeset. Kicsit sokat kell várni, hogy elinduljon egy YT video, de főleg a böngészőn zavar a weboldalak lassú betöltése. A Puffin böngészőt töltöttem le hozzá. Összességében azért nagyon jó ár-érték arányú készüléknek gondolom, elfogadható minőségben.
Nekem kell a Google assistant funkció is, de hiányzik hozzá a mikrofon a hozzáadott távkapcsolóról, ezért megrendeltem a fentebb linkelt mikrofonos-légegeres távot, remélem beválik, bár jobban utánaolvasva kiderült számomra, hogy azt igazából korábbi modellekhez tervezték.
Valaki kérdezte az EP640 EP660 különbséget, gyakorlatilag uaz mindkettő, de a 660-as igényesebb kialakítású, fém kerettel, míg a 640-es csak műanyag. Szóval jobban megéri a 660-as-t venni, kb. ugyanannyiba is kerül.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  TCL LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.