- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
verdynius
csendes tag
Üdv!
Telekomnál szemezek a TCL 55x815-tel, még mielőtt eljönne a világvége, hogy legyen mit bámulni majd karanténban. Előtte nézegettem a Q70-est, viszont a feliratos problémái miatt inkább elpártolóban vagyok a samsungtól. Erről a TCL modellről azonban abszolút semmi teszt nincs sehol, ahol konkrétumokkal szolgálnának (SDR peak brightness, HDR peak brightness, uniformity, satöbbi, satöbbi). Olvasgattam itt a fórumban, hogy tetszik az átlagembernek, de azért fenntartásaim vannak. HDR tartalmat mennyire szereti? Jobbban járok szerintetek, ha megveszem ezt a TV-t, vagy egy 65" Samsung RU7402? (nagyjából 3.5-4 méterről fogjuk bambulni)
Valamint buta bónusz kérdés: a Soundbartól meg lehet szabadítani a TV-t? Vagy egyben az a talpa, és csak akkor tudom leszedni, ha veszek egy VESA mountot?
Előre is köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest