Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
nekem a TCL-C725 egyszercsak elkezdte a tv lejátszani a DV profile 7-es filmeket DV-ben(vimu) előtte azt csak hdr-ként játszotta le, talán ez fw frissités óta van(legutóbbi androidos fw).. viszont a profile 5ös filmet meg most már csak hdr-ként játsza le
(vagy a vimu frissült és azért,ezt nem tudom pontosan..)
jó lenne már rendbetenni hogy az n**e -on most akkor melyik tartalmat tudjuk biztosan vinni..
de mondjuk én ezt már feladtam... sample először leszed, aztán próba és épp amit visz akkor happy...(amit felismer az "EL" mondjuk lehet azért de nemtom az mit jelent a dv 07-nél)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő