- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Én nagyon-nagyon gyúrtam egy végre igazán jó (75"-os) TCL tévére, mert az árképzése mindig is jobb volt, mint a konkurens gyártóké. Olvasgatva a fórumot úgy voltam vele, hogy hát basszus ha kell, akkor majd Én frissítem a TV-t ha erre van szükség, de arra nem számítottam, hogy nem fog működni az Arcam AVR-el és eldobálja az ARC kapcsolatot, a CEC-et meg hagyjuk is szóval nyomokban sem arról van szó, hogy "tudni kell" használni. A belső lejátszóról nem tudok nyilatkozni, mert évek óta van külső lejátszó, amit a CEC már végképp nem vezérelt (de persze ez legyen a legkevesebb gond a heti 2-3 használat esetén).
Képileg tényleg rendben volt a C835 és ez a minőség (VA - miniLED) más gyártó esetén akár még + 20-30%, de abszolút megértem ha valaki kiakad, mert nem tudja a megszokottakhoz képest "rendesen" működésre bírni. Ez már az a része, ami a tesztekből soha nem fog kiderülni, mert ott csak a képi megjelenítésről van szó (meg itt-ott némi hangról, de ezt hagyjuk is). Irigylem azokat, akiknek minden komponenssel jók működik, de úgy néz ki ez a TCL esetén a puszta véletlen műve, vagyis a puding próbája, hiába az XY ARC / CEC szabvány.
Számomra nem volt elfogadható, hogy a TV-hez képest a többszörösébe kerülő házimozit nem "szerette", így Én éltem az elállás jogával. Tényleg sajnálom, de ez van. Nem tettem le a márkáról, de amíg ezen nem tud változtatni, addig nálam sajnos felejtős. Majd pár év múlva lehet újra neki futok, amikor jön egy újabb flash, hogy a ~4.5m nézési távhoz a 75" samu már "nem lesz elég"
Addig is hajrá a TCL-nek, hátha változik e téren is
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest