- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
herkulesminusz
tag
válasz
wallace 234 #1407 üzenetére
Nem, még nemvoltam otthon, ezeket a képeket tegnap este lőttem, de ha hazamegyek kipróbálom, köszi. Mondjuk álítgattam már mindenfélét keresztbe-hosszába, nem segített, de akkor ezeet célzottan is ki fogom próbálni.
Amúgy a TV-ről:
Egy LG 65UM7100-ról jöttem át erre (azt 14 napon belül visszaküldtem, mert annak aztán igazán katasztrófa képe volt...a legsötétebb fekete valami halványszürke derengés volt, illetve a kép közepén sötét-világos sávok /banding/ húzódtak, a képernyő tetején buborékként elhelyezkedő bevilágításokról ne is beszéljek).
Ennek ahhoz képest klasszisokal jobb a képe. A fekete majdnem teljesen fekete, így sötétben is nézhetőek a sötétebb tónusú filmek, az egész TV sokkal kontrasztosabb. Bevilágítás 0, egyedül ez a sarkoknák tapasztalható sötétedés zavar, ami viszont a világosabb képeknél tud zavaró lenni, ha az ember tudja, hogy ott van...illetve ahogy írtam is, pl. netezésnél is zavaró, mert ott egyszínű képek vannak.Az Android TV nagyon tetszik, azzal együtt, hogy néha meg-megakad (korábbi beírásban olvastam, hogy ezt is javították újabb firmware-el, azt még nem töltöttem rá, így erről nem tudok nyilatkozni).
Az egész TV fém hátlapot kapott, szemben az LG, Samsung műanyagával, illetve a tartóláb is fém, atomstabilan áll a szekrényen (az LG kis műanyag lábai miatt ha csak ránéztem a tv-re majd feldőlt).
Az 5 év garacia is jó érv tud lenni, bár nem tudom mire számíthatok, ha pl. 4 év múlva elhalálozik a készülék, meglesz-e még forgalmazó (emag), szervízháttér...
Új hozzászólás Aktív témák
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- Asztalos klub
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Pokémon GO
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 86 (217 cm) 4K Smart TV Óriási moziélmény, 2 év garival
- SAMSUNG (QE55Q67D) 140CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest