- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
flash- #13902 üzenetére
Kipróbáltam a kalibrált értékeket, de mivel minden panel más, és az enyém nem lett műszerrel kalibrálva, ezért elengedtem. A szabvány nálam az általános TV mód, a HDR a filmes, a film pedig az éjszakai, mivel ilyen üzemmód nincs a TV-ben, és csak ennél tudtam kellően alacsony fényerőt elérni. Sportot sem mindig a sport módban nézek, tartalomtól függ, van hogy a HDR-t használom. Játék módban minden hülyeség ki van kapcsolva, a színekkel kicsit mókoltam, de a fényerőt maxra raktam, mert nem egy 1000+ nites panel, így már nem rossz.
DV esetén szintén tartalomtól függő, hogy IQ, vagy világos módban nézem, de elfogadom hogy ennyi pénzért ez van. A képe amúgy szép, ez a mozis színvilág is bejön, de elbírnék több fényerőt ezesetben is.
Ami nagyon korrekt szerintem, az a TV hangzása. Sokszor, főleg késő éjszaka be sem nyomom a kis soundbarom, mert ezek az Onkyo hangfalak is egész jól tudnak szólni, persze TV hangszóró mércével mérve.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- MG topik
- Motoros topic
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest