- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Redneck #13900 üzenetére
c725 is csinalja pedig abban nincs iq mód.
volt ota frissites lehet kellene majd egy factory reset.
minden autó izet kikapcsoltam nem ertem en sem.nalam is inkabb mozihatasu a film mód(de az sdr is nem csak a hdr,DV) mondjuk az tvzesre nem is jó ahhoz az altalaonos(masodik mód kell kisebb beallizasokkal mert a fenyero nagyjából ,oke kicsit szurkek a szinek azon kell allitani meg a zöld szin valami hihetetlen ocsmány alapból az auto színerősités miatt szóval szemre kell beallitani)
a c728 hoz való yt kalibrálás video beallitasok egyértelműen sötétek,nagyjából mindegy mit mutat a kalibrátor a srácnak lehet az a rossz vagy nem ert hozza,de filmnel nem a szinhelyes visszaadas a lenyeg hanem ami a szemnek jó.szoval értelmetlen kicsit ez a kalibrálás dolog.
ha az arcbőr sötét és sok arnyékos rész túl fekete emiatt eltünik akkor biztosan nem elég világos a kép.
szemre ezért a legjobb beállitani.(oke feheregyensulyt nem lehet szemre de az nem is valtoztat annyit en kikapcsoltam)Vimu:
be kell állítani jol gondolom a vimuban hogy a forráshoz legjobban megegyegő frekvencian jelenitse meg a képet?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55Q67D) 140CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest