Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nickjames

tag

Ma megérkezett a 65C728, gyorsan be is üzemeltem, az alapvető ajánlott beállításokat elvégeztem. Összehasonlítási alapom két TV-hez van, egy Samsung UE55TU7022 és egy Sony 65XH95, mindegyik más kategória.

Első benyomások:

Az anyaghasználat, összeszerelés minősége teljesen rendben van. A távirányító kategóriájának megfelelő, de jobban örültem volna, ha két távirányító helyett adnak egy olyat, amin megvilágított gombok vannak.

A Google TV bár sokban hasonlít a Sony-n lévő Android TV rendszerhez, mégis nehézkesnek tűnik. Lehet, hogy csak a megszokás, de nem vagyok lenyűgözve a használatóságtól.

A hanggal elégedett vagyok, kevesebbet vártam tőle. Nyilván vannak korlátai, de számomra annyira nem is fontos, mert leginkább egy YAS-209 SB-ről megy a hang, de a TV hangszóróját hallgatva is élvezhető volt a filmezés.

A képminőség terén egyelőre vegyesek az érzéseim. Összességében jó képe van, de számomra hiányzik belőle egy adag természetesség, valósághűség, igaz nem minden jelenetben, nem minden tartalommal. Egy profi kalibrálás biztos jót tenne neki. Lehet, hogy csak a várakozásaim voltak magasak, bíztam benne, hogy közelebb lesz a az XH95-höz, de ezen az áron szerintem jó vétel. Amíg 300 felett volt, addig hezitáltam egy SonyXH90-en, de az Euronics 280-as ára meggyőzött, és nem igazán szerettem volna átlépni a magamnak meghatározott max 300 e forintos büdzsét.

Részemről ajánlott vétel a TCL 65C728!

Új hozzászólás Aktív témák