- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
Tegnap megkaptam az EP660-at, így pár szösszenet.
A 75" brutál, még ~4.5 méterről is baromi jó, a konzol köszönhetően a 4K-nak 60Hz-nek HDR10-nek elképesztően jó, meg a HD-től felefele szintén szép a kép, de ezeket leszámítva nekem sajnos csalódás. A ,,felhősödés" szerintem durva, az android lassú, a hang szerintem TV mércében is elég gagyi doboz hatású (samum klasszisokkal jobban szól).
A Clear motion hiánya vagy a 60Hz-es panel miatt, de szerintem nagyon akad a mozgásmegjelenítés nagyobb tartalmaknál, jeleneteknél vagy elég egy kis távoli kameraállásból pl tájba a közelítés szóval a filmek jelentős részét lassúnak vélem. Gondolom ez ennyit tud más gyártónál is és valószínűleg az a baj, hogy samu j6300-nál hozzászoktam a 120Hz + CM-hez. Még nyüstölöm a hétvégén, hátha megszokja a szem
.
Visszaküldés esetén találtam egy nagyon ígéretesnek tűnő alternatívát: Hisense 75B7510 [link] , [link] .Qmarket-en 350 és tudja a HDR10+t, Dolby Vison-t, Clear Motion-t, + PPI is magasabb (1200 helyett 1800).
Subset: eddig csak HDR10 felirattal találkoztam, de írtad, hogy tudja a 10+t is.Szerintetek a 60Hz + Clear Motion már jó döntés lehet és a CM (Smooth Motion Rate 100) az ami inkább dolgozik egy TV-ben vagy a 120Hz-es panel a fontosabb?
Lenne még 1-2 kérdés.
Eddigi TV-n a serviio-n keresztül simán néztem a laptopon levő filmeket (TV-n ,,bemeneti" sávban: TV, HDMI1,2,3.....stb mellet megjelent a serviio ikon és a megosztott filmek mappát olvasta. Biztos nem agysebészet, de erre a TV-re, hogy a fenébe dobom át a filmet hálózaton?Másik. HDMI-vel is összekötöttem, de a sima HD is csúnya volt és kicsit akadt majd UHD-nél szintén ocsmány volt a kép és 1-2 másodpercenként jelenítette meg a képet
(gépen hasít) Itt is van valami varázslat vagy valamit elcseszek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest