Új hozzászólás Aktív témák

• Gino20

őstag

Sziasztok!

Tegnap megkaptam az EP660-at, így pár szösszenet.
    A 75" brutál, még ~4.5 méterről is baromi jó, a konzol köszönhetően a 4K-nak 60Hz-nek HDR10-nek elképesztően jó, meg a HD-től felefele szintén szép a kép, de ezeket leszámítva nekem sajnos csalódás. A ,,felhősödés" szerintem durva, az android lassú, a hang szerintem TV mércében is elég gagyi doboz hatású (samum klasszisokkal jobban szól).
    A Clear motion hiánya vagy a 60Hz-es panel miatt, de szerintem nagyon akad a mozgásmegjelenítés nagyobb tartalmaknál, jeleneteknél vagy elég egy kis távoli kameraállásból pl tájba a közelítés szóval a filmek jelentős részét lassúnak vélem. Gondolom ez ennyit tud más gyártónál is és valószínűleg az a baj, hogy samu j6300-nál hozzászoktam a 120Hz + CM-hez :((( . Még nyüstölöm a hétvégén, hátha megszokja a szem :F .
    Visszaküldés esetén találtam egy nagyon ígéretesnek tűnő alternatívát: Hisense 75B7510 [link] , [link] .Qmarket-en 350 és tudja a HDR10+t, Dolby Vison-t, Clear Motion-t, + PPI is magasabb (1200 helyett 1800).
    Subset: eddig csak HDR10 felirattal találkoztam, de írtad, hogy tudja a 10+t is. :F

Szerintetek a 60Hz + Clear Motion már jó döntés lehet és a CM (Smooth Motion Rate 100) az ami inkább dolgozik egy TV-ben vagy a 120Hz-es panel a fontosabb?

Lenne még 1-2 kérdés.
    Eddigi TV-n a serviio-n keresztül simán néztem a laptopon levő filmeket (TV-n ,,bemeneti" sávban: TV, HDMI1,2,3.....stb mellet megjelent a serviio ikon és a megosztott filmek mappát olvasta. Biztos nem agysebészet, de erre a TV-re, hogy a fenébe dobom át a filmet hálózaton?

Másik. HDMI-vel is összekötöttem, de a sima HD is csúnya volt és kicsit akadt majd UHD-nél szintén ocsmány volt a kép és 1-2 másodpercenként jelenítette meg a képet :F (gépen hasít) Itt is van valami varázslat vagy valamit elcseszek?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés