Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?

- 

LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Gino20
őstag
Sziasztok!
Tegnap megkaptam az EP660-at, így pár szösszenet.
A 75" brutál, még ~4.5 méterről is baromi jó, a konzol köszönhetően a 4K-nak 60Hz-nek HDR10-nek elképesztően jó, meg a HD-től felefele szintén szép a kép, de ezeket leszámítva nekem sajnos csalódás. A ,,felhősödés" szerintem durva, az android lassú, a hang szerintem TV mércében is elég gagyi doboz hatású (samum klasszisokkal jobban szól).
A Clear motion hiánya vagy a 60Hz-es panel miatt, de szerintem nagyon akad a mozgásmegjelenítés nagyobb tartalmaknál, jeleneteknél vagy elég egy kis távoli kameraállásból pl tájba a közelítés szóval a filmek jelentős részét lassúnak vélem. Gondolom ez ennyit tud más gyártónál is és valószínűleg az a baj, hogy samu j6300-nál hozzászoktam a 120Hz + CM-hez
 . Még nyüstölöm a hétvégén, hátha megszokja a szem 
 . 
Visszaküldés esetén találtam egy nagyon ígéretesnek tűnő alternatívát: Hisense 75B7510 [link] , [link] .Qmarket-en 350 és tudja a HDR10+t, Dolby Vison-t, Clear Motion-t, + PPI is magasabb (1200 helyett 1800).
Subset: eddig csak HDR10 felirattal találkoztam, de írtad, hogy tudja a 10+t is.
 Szerintetek a 60Hz + Clear Motion már jó döntés lehet és a CM (Smooth Motion Rate 100) az ami inkább dolgozik egy TV-ben vagy a 120Hz-es panel a fontosabb?
Lenne még 1-2 kérdés.
Eddigi TV-n a serviio-n keresztül simán néztem a laptopon levő filmeket (TV-n ,,bemeneti" sávban: TV, HDMI1,2,3.....stb mellet megjelent a serviio ikon és a megosztott filmek mappát olvasta. Biztos nem agysebészet, de erre a TV-re, hogy a fenébe dobom át a filmet hálózaton?Másik. HDMI-vel is összekötöttem, de a sima HD is csúnya volt és kicsit akadt majd UHD-nél szintén ocsmány volt a kép és 1-2 másodpercenként jelenítette meg a képet
 (gépen hasít) Itt is van valami varázslat vagy valamit elcseszek?  
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
 - Fotók, videók mobillal
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Filmvilág
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Windows 11
 - Milyen joysticket vegyek?
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Milyen processzort vegyek?
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
 - 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
 - Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
 - Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Még nyüstölöm a hétvégén, hátha megszokja a szem 
 . 
 Vhiktor