Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, gondoltam hogy kézből nagyon remegős lenne már a többi negatív dologgal együttvéve. Idáig 10x-est használtam és már is is határeset volt valóban, de ezt még használhatónak tartom. Tehát a 10-es nagyítás bőven elegendő a számomra, egyáltalán nem fontos a nagyon nagy nagyítás. Csak azért gondolkodtam el rajta hogy kipróbálom a zoomost, mert a régi távcsővem sajnos tönkre ment. Ha nem ajánlott az ilyesmi akkor nem erőltettem. Általános célra kell, kirándulás stb. Ami fontos, hogy viszonylag kompakt legyen. Tízes körüli nagyításban mi az ajánlott? Egyébként egy Nikon Aculon A30-at használtam idáig, teljesen megfelelt a számomra. Mondjuk ennél lejjebb nem szeretnék lemenni minőségben, gondolkodtam azon is, hogy veszek egy ugyanilyet. De ha hasonló vagy max egy kicsit nagyobb méretben van jobb vétel, akkor hajlandó vagyok többet is kiadni érte természetesen. Csak sokkal ne legyen nagyobb a mérete. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest