- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
devil-k #3221 üzenetére
Az elozo munkahelyemen a kozvetlen fonokom nem toleralta a tetovalast, kesobb pedig a poziciom miatt nem latszodhatott. A "magam urakent" viszont alap esetben nincs takargatni valom, csak amikor az "illem" olyan oltozeket ir elo. Pl egy miniszteriumi pofaviziten oltony+nyakkendo eseten semmi nem latszik, amig en nem akarom. Egyebkent pont ilyen helyen ert pozitiv csalodas, ahol inkabb kivancsisag fogadott, mint elutasitas, mikor kikerult valamelyik tetovalasom.
Azonban azt is megtapasztaltam, hogy hiaba nem latszik, egyes emberek onnantol kezdve, hogy kiderul a "tetovaltsagom", tartozkodobbak lesznek velem szemben. Finoman fogalmaza, mintha lepras lennek...de ezeket mar elengedem magam mellett. Azonban egy "jo" vitara ilyenkor is nyitott vagyok.
A tarsadalom egy resze viszont sosem fogja elfogadni es megerteni.
...es ez a kulonbseg tetovalt es nem tetovalt ember kozott. A tetovaltat nem erdekli, nem teszi szova, hogy miert nincs tetovalasod. -
Xantor
tag
válasz
devil-k #3218 üzenetére
Az én agyamban pont fordítva "működnek" a dolgok. Azért gondolkodom egy, de nagy tetoválásban, mert úgy érzem, azután nem szeretnék több helyet kitöltetni magamon. Így csak egyszer akarom megadni a módját, de akkor normálisan.
Plusz mivel valószínű, hogy irodai munkát fogok betölteni életem java részében, ezért olyan helyre mehet csak, ahol nem észrevehető (sajnos, emiatt a mai napig nem értem meg a társadalmi gondolkodásmódot...).
Ahogy korábban említettem, tolódni fog a dolog a már említett okok miatt, de majd ha a kezemben lesz az utolsó barna fedeles bizonyítványom, akkor majd tovább ötletelem a dolgot.
Köszönöm a hasznos információkat!
-
rwin5
őstag
válasz
devil-k #3205 üzenetére
nem értem mire célzol, szerintem nincs semmi hiba nála
(#3206) noklika: őt ismertem eddig is, róla annyit hallottam, hogy voltak rosszabb napjai mikor nem mindig alkotott szépet. Volt tetoválómnál is előfordul, hogy voltak rosszabb alkotásai, ezért keresgélek most új tetoválót
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest