- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Én megyek 6.-tól balkar lesz tetoválva,az egész külső része sac. 3 alkalom.Első alakalom után nyilván amíg haza nem érek,addig a fólia rajta lesz.Itthon már leveszem és szép vékonyan bepanten.Onnan kezdve nekem nem lesz fóliázva,csak kenve.Eddig ez bevált,hibátlanul és szépen gyógyult mind és gyorsan.Mivel a tetoválás egy seb és a sebnek levegőkel ahoz,hogy normálisan gyógyuljon,így nem fogom magam tekergetni.
-
Gubu0101
veterán
válasz
mefistofeles #3630 üzenetére
A fólián csak röhögök
.Le is szoktam bacni finoman akin meglátom még másnap vagy harmadnap is a fóliát,hogy minek?Nekem aki csinálja ő mondta,hogy meg ne próbáljam fóliázni,de nem is fóliáztam sose.Addig van rajtam míg hazamegyek,akkor leveszem 4 óránként vékonyan lekenem bepantenel és annyi.Tus vagy fürdésnél se,nedves törülközővel finoman meg törlöm fürdés előtt lekenem és vigyázok,hogy ne érje víz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest