Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz mefistofeles #3630 üzenetére
A fólián csak röhögök .Le is szoktam bacni finoman akin meglátom még másnap vagy harmadnap is a fóliát,hogy minek?Nekem aki csinálja ő mondta,hogy meg ne próbáljam fóliázni,de nem is fóliáztam sose.Addig van rajtam míg hazamegyek,akkor leveszem 4 óránként vékonyan lekenem bepantenel és annyi.Tus vagy fürdésnél se,nedves törülközővel finoman meg törlöm fürdés előtt lekenem és vigyázok,hogy ne érje víz.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Én megyek 6.-tól balkar lesz tetoválva,az egész külső része sac. 3 alkalom.Első alakalom után nyilván amíg haza nem érek,addig a fólia rajta lesz.Itthon már leveszem és szép vékonyan bepanten.Onnan kezdve nekem nem lesz fóliázva,csak kenve.Eddig ez bevált,hibátlanul és szépen gyógyult mind és gyorsan.Mivel a tetoválás egy seb és a sebnek levegőkel ahoz,hogy normálisan gyógyuljon,így nem fogom magam tekergetni.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Ez szerintem örök vita fóliázni vagy nem.Nyilván bizonyos esetekben környezet függő is.Én mivel se zöldségnek se rántott húsnak nem érzem magam,a környezetem is engedi így sose fóliáztam és nem is fogok
(#3656) dragonfx:Bepanthen kenőcs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Androidos tablet topic
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest