Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Én megyek 6.-tól balkar lesz tetoválva,az egész külső része sac. 3 alkalom.Első alakalom után nyilván amíg haza nem érek,addig a fólia rajta lesz.Itthon már leveszem és szép vékonyan bepanten.Onnan kezdve nekem nem lesz fóliázva,csak kenve.Eddig ez bevált,hibátlanul és szépen gyógyult mind és gyorsan.Mivel a tetoválás egy seb és a sebnek levegőkel ahoz,hogy normálisan gyógyuljon,így nem fogom magam tekergetni.

-
Gubu0101
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
A fólián csak röhögök
.Le is szoktam bacni finoman akin meglátom még másnap vagy harmadnap is a fóliát,hogy minek?Nekem aki csinálja ő mondta,hogy meg ne próbáljam fóliázni,de nem is fóliáztam sose.Addig van rajtam míg hazamegyek,akkor leveszem 4 óránként vékonyan lekenem bepantenel és annyi.Tus vagy fürdésnél se,nedves törülközővel finoman meg törlöm fürdés előtt lekenem és vigyázok,hogy ne érje víz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Le is szoktam bacni finoman akin meglátom még másnap vagy harmadnap is a fóliát,hogy minek?Nekem aki csinálja ő mondta,hogy meg ne próbáljam fóliázni,de nem is fóliáztam sose.Addig van rajtam míg hazamegyek,akkor leveszem 4 óránként vékonyan lekenem bepantenel és annyi.Tus vagy fürdésnél se,nedves törülközővel finoman meg törlöm fürdés előtt lekenem és vigyázok,hogy ne érje víz.
Én se akarom már bántani,max ha nagyon durva lesz akkor.
Amúgy viccet félre téve passzolom 
Jövőhéten indul az új project,hasonló az elképzelés,csak egész bal kar-t szeretném