Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rwin5

őstag

válasz body007 #3689 üzenetére

az imént beszéltem egy csajjal, aki sokat hezitál egy apró tetkón (első lenne neki). mondtam neki, ha ennyire nem akarja, akkor inkább ne tetováltasson, jött ezzel, hogy mi lesz majd ha megfakul meg stb.

nekem elég sok tetkom van, de már annyira megszoktam őket, mintha így születtem volna, pedig elég sokáig húztam az első tetoválást, nem volt összefüggésben a nagykorúsággal, az sem érdekel, hogy fakul, idővel gondolom csúnyácskább is lesz.

mondtam neki, hogy az autója se lesz szép 15 év múlva, most még is büszkén furikázik vele

amúgy tök jónak tartom, ha valaki az idő múlásával is ugyanúgy szereti a tetoválását :R aki nem így van vele, annak valsz. anno rossz döntés volt

itt a link, amit a csaj küldött, hogy jaj mi lesz ekkor, igazából az ujjamra úgy sem tetováltatnék, az tény, h gyorsan kopik, meg a számra se, a többi meg szerintem nem is vészes

off: nem tudom lesz-e még tetkóm amúgy, nem tervezem, valahogy úgy érzem, hogy "kész lettem", de mai napig tök jó dolognak tartom, mégha a család szörnyülködött is rajta :DDD

szerk: most költöztem Budapestre, egyébként meglepődtem, hogy mennyi fiatalnak van (főleg a csajoknak) tetoválása, igaz én tényleg nem divatból tetováltattam, egyszerűen mindig is szerettem volna

[link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés