- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dazsar
aktív tag
válasz
Mr. Elliot #2897 üzenetére
http://galeria.nlcafe.hu/files/599/058/000/58599/58599_463827_784x523.jpg !!!!!!
http://tetovalas.network.hu/blog/tetovalas-es-piercing-blogja/filter/tag/%C3%A9tel !!!!!!!
-
Mr. Elliot
senior tag
Tudtok olyan tetoválót akinek a munkájában gyakran előfordul étel ábrázolás?
Esetleg képeket valahol ilyesmi tetoválásokról? -
lorcsi
veterán
ötletek:
http://sftimes.co/?id=39&src=share_fb_new_39http://www.buzzfeed.com/peggy/coolest-tattoo-artists-in-the-world
-
zseko
veterán
Két kis helyen volt varr a tetováláson, mindkét helyen halványabb lett ott a fekete... mindkettő kb. gombostűfejnyi méretű szerencsére.
-
a_player
csendes tag
egy normális tetováló ellát minden féle joval a tetoválás elött illetve után,és még aha kezelést is elmagyarázza,valamint papirt is ad rola...az én tetoválom ahányszor voltam nála annyiszor látott el tanácsokkal és a "kezelési utmutatot" is megkapom mindig
-
net84
őstag
válasz
gergo5991 #2888 üzenetére
Azt ki kell kerülni, különben a következménynek nem feltétlenül fogsz örülni. Láttam nem durva kimenetelt, ahol egy picike (~gombos tű fej nagyságú) anyajegybe sikerült belevarrnia az illetőnek. Az addig ártalmatlan, felületi anyajegyből egy foltos, sötét, kidudorodó és nagy anyajegy paca lett. Ez már a veszélyes és ellenőrizendő kategória a bőrgyógyászok szerint.
(#2889) zseko és (#2890) Dazsar -
inkább kérdez, mielőtt cselekszik...helyes...és megfogadja a tanácsot
.
-
Dazsar
aktív tag
+1
valóban ezek a tetoválások életre szolnak ezért van az hogy előbb írunk mint hogy egy oltári nagy faszságot kövesünk el és ez által el csúful egy remek mű. én is azért írok ennyi "buta dolgot" mert első tetkóm nem szeretném hogy bármi baja legyen. és mielőtt cselekszem igen is fel teszem a kérdést hogy hülyeséget csinálok e vagy nem..... ahogyan az egyik srác is írta:. el mehetett volna uszodába de nem tette mert atoll félt h ki ázik. és erre rá írtak is vissza hogy valóban nem lett volna jó ötlet.... és lám. lám."mi lett volna ha előbb cselekszik meg gondolatlanul"?
-
zseko
veterán
válasz
LamerGyuri #2886 üzenetére
Öcsém, b@....g, első tetoválásom, hagy érdeklődjek már utána pár dolognak ami nem tiszta, vagy érdekel...
-
gergo5991
őstag
az anyajegyeket/szemölcsöket kikerülik a tetoválók? csakmert egész karom teli van vele, ahova szeretnék tetkót, elgé furán nézne ki..
-
net84
őstag
válasz
LamerGyuri #2886 üzenetére
Az a baj, ha nem vigyaznak ra es nem kezelik megfeleloen, akkor megkeseriti a viseloje eletet vagy messze nem fog egy eletre szolni. A legtobb fentebb elhangzott kerdesre alapbol valaszt kellett volna kerdes nelkul kapni a tetovalonal.
A net is tele van sokfele ajanlassal es kezelesi moddal. Inkabb kerdezzenek, mintsem hulyeseget csinaljanak, miutan olvastak valami f@ssagot a neten vagy valamelyik nagyon okos haver mondasai utan cselekszenek.
En minden vendegemnek a kezebe nyomok egy papirt, amit meg tavozas elott elolvastatok vele es kerdezhet, ha valami nem vilagos. Meg igy is bent van a pakliban, hogy sz@rik a leirtakra. De igy legalabb nyugodt vagyok, hogy mindent megprobaltam es megtettem.Dazsar - majd amikor teljesen legyogyult, a friss bor is rendbejott, "magahoz tert". Addig nem tesz jot a terheles a bornek.
-
LamerGyuri
senior tag
Öcsém, b@....g, ennyi rinyálást
A tetoválás kevés kivétellel egy életre szól. Nem bírtok elülni apics...feneketeken egy hónapig, és csak kenegetni, meg óvni az adott bőrfelületet? -
Dazsar
aktív tag
Mikor lehet hozzá nyulni a súlyzókhoz?
-
zseko
veterán
Mikortól lehet 'normálisan' fürdeni?
Kádban, jó adag meleg vízben ázva, nem tusolva
-
net84
őstag
-
net84
őstag
Jó a körülírás (a bőrgyógyászok biztos tudják a hivatalos nevét is). Az a bőrréteg már csak nagyon enyhén vagy egyáltalán nem fog hámlani. Az ott már egy friss réteg. Ha megvolt a teljes lehámlás, akkor akár áttérhetsz a testápolóra is. A lényeg az, hogy ne száradjon ki a bőr.
Vakarás: akkor szabad megvakarni, amikor már nem viszket
Ha belekapsz a minta szélén lévő bőrcafatba és megtéped akár a friss, akár a tetoválással érintett bőrréteget, az nem lesz kellemes (ezt is sikerült már kipróbálnom). Előbbi esetében a minta is "csorbulhat".
Én csalni szoktam a krémezéskor. Minden milliméterét jó alaposan bekenem...valamennyit enyhít az érzésen.
-
zseko
veterán
engem olyan érdekelne, mikortól lehet úgy rendesen megvakarni?
eléggé viszket időnként, főleg munka közben mikor a ruha hozzá-hozzá ér. Itthon rövidnadrág van így kevésbé rossz. Másik, hogy elfogyott a bepanthem így most 4-5 alkalommal vazelinnel kentem le, az volt itthon kéznél. Szerdán volt egy hetes, hámlott is, viszont még mindig olyan mintha nem hámlott volna le, oldalsó fényben nézve olyan mint kb. a puding teteje szokott lenni ha bebőrösödik
vagy pl. a tej. Nem tudom jobban elmagyarázni remélem érthető
-
net84
őstag
válasz
a_player #2873 üzenetére
Kenni, kenni és kenni. Ez itt a lényeg.
Az a legtisztább, ha az ember kérdez - főleg attól, aki csinálta - mintsem valami "hülyeséget" csinál.
Az emberek a második tetoválásuk után általában már tudják, hogy mi a jó a bőrüknek, milyen intenzitással gyógyulnak.
Kivételek persze mindig vannak. A leghűségesebb alanyom (alany, mert mindig van valami olyan ötlete, amin szívesen agyalok én is, és utána biztosítja a felületet a megvalósításhoz) is időnként meg tud lepni. Elfelejti krémezni, elfelejti bekötni (nem steril környezetben dolgozik) kiteszi a napégésnek. -
a_player
csendes tag
persze bortipusonkent elter,csak en meg nem talalkoztam ilyennel,se magamon nem tapasztaltam,se mastol nem hallotttam,de nyilvan Te jobban tudod,ha szakmabelli vagy
a kremezes telleg nem art,sotde ezt mar feljebb sztem kiveseztuk
Enis tetovalomhoz fordulok barmi,kerdesem,gondom(kb sose) fordulok -
net84
őstag
A kep alapjan a felsonek mar csak a minta szelen ficeg a bor. Arra eleg lenne a testapolo is. Ha nem akarsz ket kremmel varialni, akkor vekonyan kenheted azt is bepanthennel.
Szerintem rendben lesz, de ne hagyd meg el a kremet es biztos ami biztos alapon mutasd meg a tetovalodnak. Igy nyugodtabb lehetsz Te is. -
net84
őstag
válasz
a_player #2866 üzenetére
Nagy baj nincs, csak a kremezes hianyanak kovetkezmenye a drasztikus hamlas. A bor kiszaradasa ilyenkor sokkal drasztikusabb. Nalam a satir tuvel csinalt hatter teljesen mashogy hamlott le, mint a kontur tuvel varrt idezet. Az utobbi tartott tovabb. De ez is elterhet emberenkent, mint a teljes gyogyulasi ido is. Van olyan, visszatero vendegem, aki 1 het alatt lehamlik teljesen es elojon a minta vegleges szine. Van, akinek 2-3 hetre van szukseg a gyogyulashoz.
Idobe nem lehet beloni a pontos gyogyulast. A minta a kepek alapjan problemat nem mutat, ha borpir, gyulladas nincs, akkor kremezni kell es rendben lesz. Maximum a szinek erosseget viseli meg a kremezes ido elotti elhagyasa.
Ha valakiben kerdes merul fel, erdemes felkeresnie a tetovalojat. Ha nem tud megnyugtato valaszt, megoldast adni akkor erdemes felkeresni egy borgyogyaszt (ezt javasolhatja a tetovalo is). Ezt a kollega eseteben egyelore elvetnem...de a sajat tetovaloja meg tudja nezni szemelyesen es el tudja donteni az allapotat.
En minden esetben megertetem a vendeggel, hogy barmit eszlel, barmi problemat lat, barmilyen kerdese van, egybol keressen. Hivtak mar fel az esti tetovalas utan masnap hajnalban. Nem kuldtem el meg senkit. Ha nem is dolgozom, telefonon es akar szemelyesen is elerheto vagyok. Ha pedig latom az ugyfelen a bizonytalansagot, inkabb felhivom, ha nem jelentkezik es megkerdezem, hogy minden rendben van-e... -
a_player
csendes tag
-
net84
őstag
Amíg nem hámlik le teljesen, addig nem ajánlott abbahagyni a krémezést, függetlenül attól, hogy mikor csináltattad. Minimum testápoló vagy inkább bepanthen. Még nyugodtan kenheted napi 2-3 alkalommal. A bőr nem száradhat ki, mert kitöredezik és nem tesz jót a tetoválásnak.
Igaz bőrtípusonként változik a gyógyulás ideje, de a_player-nek igaza van, 2 hetesen már csak nyomokban kellene bőrcafatot tartalmazni.
Kend rendesen továbbra is, amíg le nem hámlik teljesen. Ne hagyd kiszáradni. Látni fogod, ha a friss bőr előkerült. Szép fényes és jóval élénkebb színt fogsz látni...utána még kenegetheted testápolóval pár napig. Ártani nem fog. -
Dazsar
aktív tag
válasz
a_player #2857 üzenetére
én arra tudok gondolni h vagy el kezdett gyógyulni de rendesen.... vagy amit te írtál h ki lehet száradva.. de ezt most vettem észre fürdésnél mikkor meg törölköztem h ennyire hámlik.... nem háznál de az illetőnek volt fent szalonja csak le költözött Pécsre (3 óránként kenegetem amikor még friss volt) most áltam le a kenesel 1-2 napja
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Villanyszerelés
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Call of Duty: Black Ops 6
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest