Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kisegítő lehetőségekben a Tasker engedélyezése nagyon kiakasztott (6.0.1)
Nagyobb oldalú tartalom megjelenítésekor az összes böngésző fagyott, laggolt tőle, és a gyári névjegyzék is folyamatosan akadt

Már 3x újrahúztam a rendszert el nem tudtam képzelni mi okozza ezt, majdnem kivágtam a telefont.Amióta kivettem a pipát megint minden jó. Amikor visszapipáltam megint minden elromlott. Miafenét csinál ez?
Más nem tapasztalt hasonlót?Kizárásos alapon megnéztem, 100% hogy ez a hiba forrása, viszont így most néhány funkcióm nem fog működni

-
Értem

Igazából megpróbálom minél jobban kizárni a 3rd party appokat. LightFlow is azért nem tetszik, mert folyamatosan ott van az értesítési sávban és kisöpörni se lehet már X verzió óta.
Én már csak ilyen fifikás vagyok.Mindenesetre lehet lightflow lesz ha visszatérek gyári romra.
-
-
-
Végre sikerült beállítanom az villogó értesítőfényt.
Ami viszont zavar, hogy minden taskeren keresztül végbemenő villogó értesítés esetén az eseményen kívül felugrik a statusbarban egy kisöpörhető ikon az általam megnevezett task nevével.
És ott van egészen addig ameddig ki nem söpröm.Hogyan tudnám eltüntetni hogy ez ne jelenjen meg?
-
Led értesítő fényt 6.x.x alatt valahogy működésre lehet bírni?
Event -> received text
task: alert -> notify led
Így csináltam majd rátettem pirosra és hogy gyorsabban villogjon a gyáritól, majd megnyomom a "play" gombot, lekapcsolom a kijelzőt és szépen villog is. De ha értesíteni kell akkor nem működik.
Valami más megoldás is esetleg?Kíváncsiságból megpróbáltam egy másik telón amint LP fut, és ott jól működik.
Igazából az a legnagyobb bajom, hogy a gyári nagyon lassú időközönként villan fel, és ha nem muszáj ezért nem használnék külön appot (ami ráadásul ott mutatja magát állandóan a statusbaron)
-
válasz
Geryke67
üzenetére
Ha secure settings-el sem megy (nekem az még 5.0.1 -el ment) akkor a fenti link alapján, nekem csak úgy sikerült.
Nekem úgy van beállítva hogy amikor wifi connected X,Y routerre (otthon) akkor a mobil data kapcsoljon ki, vagyis new task->code->run shell és a command alá beírom svc data disable, root jog pipa. Ha ez megvolt akkor a task elé be kellett szúrnom egy wait parancsot is, mert egyébként nem akarta kikapcsolni, tehát + -> task -> wait és itt 2 mp -et állítottam be neki.
Aztán a wifi connected X, Y routerre értelemszerűen egy exit task, csak svc data enable, root jog pipa és előtte ugyanúgy egy wait parancs.Wifit én nem szoktam kapcsolgatni, de lehet cell near alapján pl.
-
-
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen, már kétszer újrahúztam, de semmi

-
-
6.0.1 alatt megy a wifi és adatforgalom kapcsolgatása?
Lehet csak nálam a hiba, de sehogyan sem akar sikerülni, még secure settings pluginnal sem.És a keyguard megjavult már?

LP óta nálam probléma van vele kijelző bekapcsolás után, és csak a reboot segít.. -
A felső statusbart taskerral el lehet rejteni hogy ne látsszon egy két app esetében? (immersive vagy mi ez, de az alsó navigációs sáv maradjon)
6.0 -án, eddig mindig xposed-el csináltam de az még nincs ugye. -
-
-
válasz
gery2123
üzenetére
Sajnos nem, aki eddig meg tudta csinálni azt a samsung kilóra megvette, így már szinte minden apró rés be van tömve.
A megoldás az lehet, hogyha van hivatalos samsung jótállás akkor kisütni az alaplapot, és megjátszani a hülyét...
Bár ezt nem nagyon merném, hiába mondják hogy így lehet
Hogy ON is legyen, azt meg tudom oldani taskerrel, hogy bizonyos appok immersive módban legyenek amikor megnyitom őket? Vagyis a statusbar tűnjön el.
Nem találtam erre megoldást, sem a taskerben sem a secure settingsben. -
válasz
üzenetére
Sajnos másik kernelt kell flashelnem, nem tudom miért de ezen nem tudok semmit változtatni.
Egyébként régebben is próbáltam már input boostot, bootpulse durationt változtatni ezen a készüléken, de nem akart működni, nexus5 -ön viszont nagyon szépen be lehetett állítani.Lehet a rendszer felülírja ahogy mondod

bocs hogy ideoffolok, a telóm topikjában az ilyen téma tabu (knox)
-
-
-
-
-
Nemrég voltam itt azzal a problémával hogy 5.0.1 alatt secure settings pluginnal a tasker nem kapcsolgatja az adatforgalmat.
Nos azóta feltettem egy másik (custom) romot, előtte gyári volt, szintén 5.0.1 ahol szépen működik ez és minden más is.
És most jön az érdekesség, ugyanis a custom rom custom kernelt is tartalmazott, amit pár napja lecseréltem gyárira, és mit ad csoda megint nem akart működni ez a funkció
Már letöröltem, majd újra telepítettem scure settingset, de akkor sem, napokig egyáltalán nem működött.Aztán gondoltam egyet és visszaflasheltem ugyanazt a custom kernelt ami előtte volt, és most megint jól működik

Kérdésem, hogy ezt a kernel miben befolyásolja?
És ha befolyásolja is, akkor miért van hogy a gyári kernelen a nem jó, és a customon a jó?
-
válasz
Mr Dini
üzenetére
Igen, az eszköz rendszergazdáknál is engedélyezve van a secure settings.
Keyguard nálam lollin is működött némi anomáliával fűszerezve ami mint utólag kiderült ebben hibában nyilvánult meg.
"Csak egy röpke kérdés. Van a set pin mellett piros x vagy valami, ami mutatná, h nem működik? Mert ha nincs akkor érdemes diagnosztizálni a hibát."
Lehet csak nem értem, vagy elbeszélünk egymás mellett

Nem akarom lejelszavazni a telefont, csak azt szerettem volna ha tudná kapcsolgatni az adatforgalmat, ehhez kellene a secure settings
-
-
Van rootom igen, sosem állítottam ilyesmit a Secure Settingsben, hol tudom ezt megnézni?
De gondolom engedélyezve van, mert a SuperSU naplókban többek között a Secure Settings is ott van.
Annyit nem írtam még hogy secure settingsből nem pro alkalmazásom van, de eddig sem az volt, és jól működött mindig.
-
Köszi mindenkinek, valóban át kellett tenni felhasználó alkalmazásra jól mondtátok.
Mostmár a system module enabled, viszont a hiba még mindig jelen van, vagyis az előző hozzászólásom első képén látható hibaüzenet fogad, és ez csak egy 5.0.1 -es rom, nem is 5.1-es

Remélem lassan azért befut egy tasker frissítés, vagy secure settings

-
Hali.
Secure settings-el szívok, pontosabban a taskerhez hozzárendeltem egy plugint ami az adaforgalmat hivatott kapcsolgatni.
LP-n ezt muszáj secure settingsel megoldanom, mert az alap tasker nem engedi.A probléma ott van, hogy mindent jól beállítok, de amikor működni szeretne akkor ezt írja ki:
Amit még tudni érdemes, hogy már nagyon régóta így használtam minden megelégedéssel, de tegnap feltettem egy custom romot, amire már alapból fel volt telepítve a secure settings, és a hiba oka amiért nem akar működni az talán ez lehet:
próbáltam kitörölni az alkalmazást hogy utána újra telepítsem, de érdekes módon nem bírom, lévén 3rd pary app azt hittem nem lesz akadály, de itt lehetetlen:
Akkor gondoltam kitörlöm titaniummal, de úgy sem akarta kitörölni

Legalább 10 percig "uninstalling"-olt majd megelégeltem és újraindítottam a telefont.Volna esetleg valakinek valami ötlet hogy ez miért van, és hogyan tudnám ezt működésre bírni?
Köszi

-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Hát hazaérek és ugyanúgy fennáll a probléma, nem működnek az alsó érintők, és a home gomb, elfeketül a kijelző, csak a restart segít

Pedig 100% hogy a tasker okozza, mert amíg nem tettem fel addig minden jól ment

ezek szerint mégsem a keyguard okozta, vagy ha mégis akkor a secure settings féle pluginnal is ezt csinálja

Többet szívtam ezzel a taskerrel mint amennyi erőfeszítést egész életemben végeztem volna ezekkel a parancsokkal manuálisan

-
-
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Bepipáltam a keyguardot, és taskerben létrehoztam egy taskot amihez hozzáadtam a secure setingset mint plugint majd a keyguard opciót választottam ki.
De milyen profilt csináljak?Remélem jó úton járok

-
Rendben, köszönöm

Miután feltettem a secure settingset a taskerben milyen módosításokat kell végrehajtani hogy a rajta keresztül használhassam a funkcióit?
Mert ha jól értem most erre lesz szükség
Vagy elég csak bepipálnom secure settingsben a keyguardot?
-
-
válasz
mukisrác
üzenetére
Igen, pontosan ilyen taskjaim vannak nekem is, illetve nekem is sötétült már el a kijelző.
Tehát ha hazaérek bekapcsolja a wifit, leveszi a fényerőt, és kikapcsolja a képernyőzárat.
utóbbit ezzel a módszerrel állítottam be, és jól működött eddig minden telómon, kivéve most
Végül mi oldotta meg neked?
-
Már lassan két hete note 4 5.0.1-en szívok, és egészen ideáig azt hittem a rom-al van a baj, de úgy tűnik a tasker okozza.
Szóval olyan problémát csinál, hogy naponta többször eljátssza, hogy amikor feloldom a képernyőt akkor nem működik a home és alkalmazásváltó gomb, csak a vissza gomb.
Ilyenkor érintésre nem is rezzen, még a vissza gombra sem, ami egyedüliként funkcionál akkor.Csak az újraindítás segít rajta

Három napja jegeltem az appot, azóta semmilyen hibát nem tapasztaltam.
Lehet valami profil nem tetszik neki?
Több telefonon is így használtam ugyanezekkel a beállításokkal minden gond nélkül, még ezen a telefonon is jó volt a 4.4-es romon. -
A Here navigációs alkalmazást be tudom állítani, hogy a program futása közben a felső állapotsor ne legyen ott?
Olyat találtam, hogy display -> status bar, de ez lehet nem az, mert nem tünteti el vagy hagyja ott a státuszbárt ha beállítom egy bizonyos alkalmazásra
-
-
válasz
gery2123
üzenetére
Wifi managger appal ez nagyon szépen működik, úgy hogy -64 dBm alatt a mindig az erősebb hálózatra csatlakozzon. Próbáltam ezt taskerrel is beállítani, de nem tudtam, nagyon komplikált volt nekem

Somatom – rendben, a várakozás megvan. Tettem 10 mp –re (ennek a töredéke alatt átkapcsol egyébként), így néz ez most ki, eddig talán rendben van:
�Ami pedig a feltételt illeti „hogy csak akkor hajtsa végre, ha az adott pillanatban nincs valamelyik otthoni wifi kapcsolat”, tehát ahogyan gery2123 fórumtárs is mondta, és ha én jól értelmeztem,�rákattintok a fenti képen látható Mobile Data Set On –ra, majd IF ahol ezt látom:�(bocs hogy ilyen szájbarágósan, de valamiért nem akar jó lenni)
��Szóval a képen látható kis könyvjelző ikonra kattintok (pirossal keretezve), ahol tengernyi lehetőség közül válogathatok, ami pedig a Wifivel kapcsolatos az egy WiFi Info és egy WiFi Status nevű változó. Itt most mire menjek? Én eddig a wifi statusra mentem, ami az előbbi hozzászólásomnál publikált képen így nézett ki: „%WIFI”.�Majd a zölddel bekarikázott lehetőségre mentem amit Doesnt Match –ra tettem, és a mellette levő mezőbe beírtam egy 1 –est

Erről egy képernyőképet be is linkeltem még délután, amire Bozek fórumtárs azt mondta, hogy nem egészen így kellene lennie, mert számít a kis és nagy betű is. De akkor mit csináljak Bozek? Nem én írtam be magamtól csupa nagy betűkkel, hanem a program írta így, miután rámentem az előbb leírtak szerint.Köszönöm szépen, hogy segítségemre vagytok

-
válasz
gery2123
üzenetére
Egy variable van, és az amit linkeltem is, lehet akkor félreértettük egymást

Nem látom át az egészet az a baj, nem tudom mi ez a variable, ezért nem is nagyon értem mit kell vele csinálnom
De hogy tiszta legyen, így nézne ki a teljes profilom (már ami a neteket kapcsolgatja):
Cell near (otthoni hely beállítva) -> Wifi ON és Data OFF
Not wifi connected -> Data ON és Wifi OFF (tehát bárhonnan eljövök ahol wifin voltam, akkor bekapcsolja a mobilnetet, és ez jó, mert sokszor elfelejtettem)Ez így nagyon szépen stabilan működik is, csak az a bökkenő, hogy otthon két wifire csatlakozik a helyezkedésemtől függően, és kapcsolgatás alatt érvénybe lép a "Not wifi connected" profil, vagyis hogy lekapcsolja a wifit és be a mobilnetet.
A wifi még annyira nem is zavarna, hogy állandóan be van kapcsolva, de a mobilnet az igen, mert gyakran a hifi mellett van és olyankor a hangszórón az az idegesítő térerő hang mindig átjön, meg egyébként sem szeretném ha állandóan az be lenne kapcsolva

-
válasz
gery2123
üzenetére
Nagyon köszi

Így nézne most ki:
És így csináltam:
Mostmár csak tudni szeretném, hogy mit is csináltam

Mit csinál pontosan ez a variable, és mi az hogy To - 1?Bozek - Szóval ez így most nem jó? Ha így hagyom akkor nem fog a mobilnet egyáltalán bekapcsolni ha wifi not connected van?
Hogyan csináljam akkor, elnézést de nem értem, és azt sem hogy mik ezek a variable parancsok
-
válasz
gery2123
üzenetére
Raktam, azért mondtam, hogy ha wifi not connected akkor 2 perc után adatforgalom ON

2 perces wait parancsom van.Viszont úgy látom, ha már belekezd abba a profilba, akkor végig is csinálja mindentől függetlenül.
Tehát a:
1. az "A" routerről automatikusan lekapcsolódik
2. a másik "B" routerre pár másodpercre rá felkapcsolódik
3. a tasker parancs az 1-es pont miatt elindul, és hiába csatlakozik újra wifire mindösszesen pár másodperc múlva, a mobilnet akkor is 2 perc után bekapcsol
Ez akkor most nem normális jelenség?
Somatom - ezt most nem igazán értem

A mobilnet On taskhoz valamilyen extra +IF parancsra volna szükség?
IF -ezni nem tudok
-
Megint elakadtam

Ha wifi not connected, akkor 2 perc után mobilnet ON!
Ez rendben is van, tökéletesen működik is.Viszont amikor otthon vagyok, akkor 2 router közül mindig az erősebbre csatlakozik automatikusan (attól függően hogy melyik helyiségben vagyok).
A másik routerre való csatlakozáshoz pedig értelemszerűen előbb lecsatlakozik az egyikről, majd felcsatlakozik a másikra, és e között a néhány másodperc alatt amíg nem vagyok wifire csatlakozva a tasker már kapcsolja is fel a mobilnetet 2 perc után.
A két percet tehát kivárja, de ha egyszer már elindult a folyamat, akkor a tasker be is fejezi azt, hiába csak pár másodpercig nem vagyok wifire csatlakozva.Lehetne ez ellen valamit tenni?
-
-
-
válasz
slice14
üzenetére
Csináltam egy factory resetet, hátha... de minden maradt a régiben

Mindkét routert látja, kb. 10 méterre vannak egymástól két különböző helyiségben, csak azért van kettő, ha a nappaliban vagyok akkor a másik routerre csatlakozzon amin erősebb a jel, de akkor is látja a fő routertemet is, csak akkor már 1-2es a jelerősség.
Azóta nem is komplikálom, nehogy tényleg az zavarjon be, csak a fő routeremet adom meg taskerben."Én ezeket 1-1 Task-ba oldanám meg: Data On + Waitt + Wifi Off"
Próbáltam, ezzel sem ment. Ez tényleg hihetetlen

Az első task megint jó, de a wifi near egyszerűen nem akar menni

Na mindegy, akkor nem használom ahogy mondod úgy se nincs sok értelme, csak igazából azért eszem magam rajta ennyire, mert nem tudom megcsinálni, hogy jó legyen, és ez nyugtalanít

-
válasz
DeathAdder
üzenetére
De ha újraindítom, akkor szépen átkapcsol megint magától.
Tettem egy wait 1 minute taskot is a wifi near -> data off elé, és akkor is szépen átkapcsolt 1 perc várakozás után, DE csak miután újraindítottam
Ha nem indítom újra várhatok napestig, viszont amint újraindítom egyből átkapcsol.
(elhiszem, hogy nincs sok haszna kapcsolgatni, de akkor is idegesít ez az anomália, és szeretnék a végére járni..
) -
Ööö amióta utoljára beírtam a topikba az délután 13:43 -kor közvetlen a router mellett volt a telefon egészen eddig, de még mindig nem kapcsolt át, pedig a wifi near profil rendben van

Nem értem én ezt, amíg nem volt wifi not connected profilom addig meg működött.
slice14 - elhiszem neked, csak idegesít, hogy nem tudom használni

-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Most működött a wifi not connected-el, tehát amikor elmentem otthonról, akkor lekapcsolta a wifit és be az adatforgalmat.
De most meg hogy hazaértem a wifi near nem akar működni, ami eddig meg működött
DE mihelyst újraindítottam a telefont, és felébredt a tasker is egyből lekapcsolta az adatforgalmat és be a wifit ahogyan azt be is van állítva...

Egyszerűen nem értem

Valami signal erősséget is állítsak be, vagy miért csak egy reboot után volt hajlandó jó lenni? -
válasz
slice14
üzenetére
Egyelőre erre a wifi near -> akkor data off -ra, és ha wifi not connected -> akkor x idő után data on -ra ma rálesek, hogy mennyire működik megbízhatóan

Illetve kíváncsiságból ugyanezt szeretném még wifi on/és off -al is megcsinálni, aztán a későbbiekben szerintem már én sem fogom kapcsolgatni a wifit, ha már nincs sok értelme. -
válasz
slice14
üzenetére
Holnap úgy használom majd ahogyan az előbb ajánlottad, és hát majd rálesek. Az hogy csinálni kellett plusz két profilt nekem igazán nem esik nehezemre

Egyébként nekem sem akart mobilnetet kapcsolni 5,0 -án, a tasker még nem támogatja azt.A másodikat is köszi, és hogy illusztráltad, teljesen világos

-
-
Nálam nagyon szeszélyesen működik ez a wifi/adaforgalom ki/bekapcs a tartózkodási helyemtől függetlenül

Cell near gyakran össze-vissza kapcsolgatja le és fel (de legalább kapcsolgatja).
Wifi near-el viszont csak bekapcsolni tudja a wifit és lekapcsolni a mobilnetet mondjuk ha hazaérek, de az exit task már nem akar működni. Vagyis ha elhagyom az otthont akkor ugyanúgy bekapcsolva marad a wifi és kikapcsolva az adat, hol ott exit task szerint át kellene kapcsoljon.Esetleg valamit rosszul csinálok?
így néz ki:
-
-
válasz
gery2123
üzenetére
Köszönöm szépen

Nekem a wifi connencted tökéletes, van két router a házban, ami teljesen lefed mindent, még az udvart, garázst is

Picit érthetetlen számomra akkor ez a Wifi near, hogy Neked se ment vele az exit task, én pedig a Phone -> Cell near -el váltom ki a wifi és mobil adatforgalom automatikus kapcsolgatását, pedig Wifi near sokkal jobb lenne.
De ez sem tökéletes, éppen most 5 perce látom, hogy átkapcsolt mobilnetre és lement a wifi -ről, pedig itt ül a telefon mellettem otthon.
Fogtam újra scanneltem a tornyokat és visszaállt mindent ahogyan szeretném
Tehát lehet ez sem a legstabilabb megoldás..Lehet ez a wifi near telefon függő is, hogy némelyiken megy, másikon pedig nem?
Pl. nekem ez az első telefonom amin nem megy a lockscreen kikapcsolása sem, ha az otthoni hálózatra csatlakoztatva vagyok, pedig eddig akárhány készüléken próbáltam mindegyiken ment
-
-
Hogyan állítom be azt, hogy ha elmegyek otthonról, akkor mindig maximum fényerőm legyen, de otthon csak egy meghatározott?
Az nem nagyon akar beválni, hogy állandó maximum-ra teszem, és csak az otthoni hálózatra állítok be egy alacsonyabb értéket, mert gyakran alacsony értéken marad ha elmegyek otthonról is.Tehát azt szeretném, hogyha elhagyom a házat, és a saját vezeték nélküli hálózatomat, akkor mindig maximális fényerőn legyek, bárhol is vagyok

-
-
Nos tapasztalgattam a napokban, Wifi near valamiért nálam nem megy, vagyis nem mindig megy.
A Cell eddig nagyon jó és pontos.Ha elmegyek otthonról wifi kikapcsol, mobilnet bekapcsol, ha pedig hazaérek akkor fordítva értelemszerűen.
Olyannyira jól működik, hogy szeretnék további Cell-eket is hozzáadni, pl. haveromnál illetve még néhány gyakran látogatott helyen. Kérdés, hogy ezeket a tornyokat hozzá Scannelhetem az otthon levő tornyok mellé, vagy minden esetben új Cell-t kellene létrehoznom?
Köszi

-
Világos, köszönöm mindkét választ

Nem belekötni akartam, csak nem értettem, hogy akkor ez most hogyan, de így már teljesen világos
Ettől a wifi témától eltekintve szerintetek Note 4 -en (4.4.4) miért nem működik az otthoni hálózaton ne legyen lockscreen dolog?
Előtte nexus 5 -ön, még az 5.0 -án is szépen működött, hasznos is volt nagyon számomra.
Valamelyik nap a haverom telefonjára is beállítottam, és most a testvéremén is egyből sikerült (szintén 4.4.4), de ezen nem akar jó lenni
-
válasz
üzenetére
Értem, világos, köszönöm szépen

(#3592) Somatom - "Csodák nincsenek. Kikapcsolt wifivel nem lehet wifi hálózatot azonosítani."
Akkor miért kéri Wifi near -nél az SSID -k beállítását, hogy csak azon a hálózat észlelésekor működjenek a később hozzáadott profilok?
Csak beazonosítja valahogy otthon a wifi hálózatom nevét kikapcsolt wifivel, vagy valamit én nem értek most
-
Köszi,
Végül is nem esett nehezemre egy Wifi Off taskot is csinálni
Meg azért sem, mert nem igazán értem mit jelent ez a Toggle dolgot

A wifi near profil létrehozásakor van egy olyan opció is alul, hogy Toggle Wifi, de mi ez akkor pontosan? Vagyis mi van ha bepipálom?Köszi

-
válasz
gery2123
üzenetére
Elnézést, hogy eddig nem reagáltam, de akadt egy kis gondom mobil fronton és nem tudtam min tesztelni, de mostmár itt vagyok

Megpróbálom akkor én is wifi near -el megcsinálni a cella alapú keresés helyett

Annyi kérdésem volna, hogy az exit task hogyan működik pontosan?
Legyen egy egyszerű példa:
Beállítom Wifi near és az adott SSID-ket hozzáadom, hogy amikor azok közelében van automatikusan kapcsoljon BE a wifi.
Ha pedig azt szeretném, hogy a wifi kikapcsoljon ha elhagyom a közelben levő hálózatokat (vagyis elmegyek otthonról), akkor kell egy Exit task.
Ez annyiból áll, hogy hosszan nyomok a fenti képen látható Wifi On -ra, majd a lehetőségek közül rámegyek az Exit task -ra. És ezután megint menjek a Wifi On -ra és annyi, vagy kell egy wifi off taskot is létrehoznom?
-
Hasznos infó

Ez a Cell near alapján beazonosított automatikus wifi bekapcsololás kicsit kiszámíthatatlannak tűnik, és a tornyokat is mindig frissíteni kell, talán ez is tud működni wifi near-el

De mennyire eszi ez jobban az akkut, ha kikapcsolt wifi esetén is mindig scanneli a környéken levő hálózatokat?
Nálam sajna ezen leírásod nem akar működni
Egyszer átkapcsol, de utána érthetetlen módon visszakapcsol a kb 3 -as jelerősségű routerre. Nálad megy jól?
Egyelőre még mindig nem tudom ezt jól beállítani, eddig a Wifi manager nevű app szolgál a legjobban. -
válasz
gery2123
üzenetére
Jogos ,köszi

Most kezdtem csak el taskerrel foglalkozni, valószínű lesznek még kérdéseim, de azért megpróbálok magamtól rájönni mindenre

Következő célom beállítani, hogy a házban a két wifi router közül automatikusan mindig az erősebb jelerősségűre csatlakozzon, attól függően, hogy melyik helyiségben tartózkodom.
Ezt jelenleg nekem egy WiFi Manager nevű app végzi, de ha van rá mód szeretném beállítani taskerrel, hogy ne kelljen hozzá külön app
-
válasz
gery2123
üzenetére
Az exit taskot hogyan?
Add -> exit task -> new task -> név megadása -> task -> stop ->majd az általam létrehozott wifi on task hozzáadása?
és akkor ha elhagyom a közelbe levő tornyokat akkor a wifi kikapcsol?Az esetleg nem volna jobb megoldás, hogy a wifi akkor kapcsoljon ki, ha már a jelerősség teljesen elveszett? (miután elhagyom a házat)
Akkor sajna várnunk kell még a mobilnet beállításokkal

-
Hali.
Kis segítséget szeretnék kérni
Beállítottam, hogy bekapcsoljon a WiFi, ha hazaérek, remélem jól csináltam. Úgy állítottam be, hogy State -> Phone -> Cell near -ben scanneltem a közelbe levő tornyokat, ami hatására a wifi vélhetően bekapcsol. Ha nem oké, vagy van jobb megoldás mondjátok kérlek

Szóval a wifi ha hazaértek beállítva, viszont azt nem tudom megcsinálni, hogy a hazaérésemmel együtt az adatforgalom KI kapcsoljon, és amikor elhagyom a házat, akkor BE kapcsoljon, illetve a WIFI KI kapcsoljon.
Nagyon megköszönném, ha ebben tudnátok segíteni

szerk. Ja és azt akartam még kérdezni, hogy ez miért van? vagyis a mobil adatok miért vannak pirossal x -el jelölve?
nem tudok semmit csinálni velük
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest