Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeathAdder

veterán

válasz gery2123 #3661 üzenetére

Wifi managger appal ez nagyon szépen működik, úgy hogy -64 dBm alatt a mindig az erősebb hálózatra csatlakozzon. Próbáltam ezt taskerrel is beállítani, de nem tudtam, nagyon komplikált volt nekem :B

Somatom – rendben, a várakozás megvan. Tettem 10 mp –re (ennek a töredéke alatt átkapcsol egyébként), így néz ez most ki, eddig talán rendben van:

�Ami pedig a feltételt illeti „hogy csak akkor hajtsa végre, ha az adott pillanatban nincs valamelyik otthoni wifi kapcsolat”, tehát ahogyan gery2123 fórumtárs is mondta, és ha én jól értelmeztem,�rákattintok a fenti képen látható Mobile Data Set On –ra, majd IF ahol ezt látom:�(bocs hogy ilyen szájbarágósan, de valamiért nem akar jó lenni)

��Szóval a képen látható kis könyvjelző ikonra kattintok (pirossal keretezve), ahol tengernyi lehetőség közül válogathatok, ami pedig a Wifivel kapcsolatos az egy WiFi Info és egy WiFi Status nevű változó. Itt most mire menjek? Én eddig a wifi statusra mentem, ami az előbbi hozzászólásomnál publikált képen így nézett ki: „%WIFI”.�Majd a zölddel bekarikázott lehetőségre mentem amit Doesnt Match –ra tettem, és a mellette levő mezőbe beírtam egy 1 –est :B
    Erről egy képernyőképet be is linkeltem még délután, amire Bozek fórumtárs azt mondta, hogy nem egészen így kellene lennie, mert számít a kis és nagy betű is. De akkor mit csináljak Bozek? Nem én írtam be magamtól csupa nagy betűkkel, hanem a program írta így, miután rámentem az előbb leírtak szerint.

Köszönöm szépen, hogy segítségemre vagytok :R

Új hozzászólás Aktív témák