Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemrég voltam itt azzal a problémával hogy 5.0.1 alatt secure settings pluginnal a tasker nem kapcsolgatja az adatforgalmat.
Nos azóta feltettem egy másik (custom) romot, előtte gyári volt, szintén 5.0.1 ahol szépen működik ez és minden más is.
És most jön az érdekesség, ugyanis a custom rom custom kernelt is tartalmazott, amit pár napja lecseréltem gyárira, és mit ad csoda megint nem akart működni ez a funkció
Már letöröltem, majd újra telepítettem scure settingset, de akkor sem, napokig egyáltalán nem működött.Aztán gondoltam egyet és visszaflasheltem ugyanazt a custom kernelt ami előtte volt, és most megint jól működik

Kérdésem, hogy ezt a kernel miben befolyásolja?
És ha befolyásolja is, akkor miért van hogy a gyári kernelen a nem jó, és a customon a jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már letöröltem, majd újra telepítettem scure settingset, de akkor sem, napokig egyáltalán nem működött.