Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gery2123
üzenetére
Köszönöm szépen

Nekem a wifi connencted tökéletes, van két router a házban, ami teljesen lefed mindent, még az udvart, garázst is

Picit érthetetlen számomra akkor ez a Wifi near, hogy Neked se ment vele az exit task, én pedig a Phone -> Cell near -el váltom ki a wifi és mobil adatforgalom automatikus kapcsolgatását, pedig Wifi near sokkal jobb lenne.
De ez sem tökéletes, éppen most 5 perce látom, hogy átkapcsolt mobilnetre és lement a wifi -ről, pedig itt ül a telefon mellettem otthon.
Fogtam újra scanneltem a tornyokat és visszaállt mindent ahogyan szeretném
Tehát lehet ez sem a legstabilabb megoldás..Lehet ez a wifi near telefon függő is, hogy némelyiken megy, másikon pedig nem?
Pl. nekem ez az első telefonom amin nem megy a lockscreen kikapcsolása sem, ha az otthoni hálózatra csatlakoztatva vagyok, pedig eddig akárhány készüléken próbáltam mindegyiken ment
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehát lehet ez sem a legstabilabb megoldás..