- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geryke67
üzenetére
Ha secure settings-el sem megy (nekem az még 5.0.1 -el ment) akkor a fenti link alapján, nekem csak úgy sikerült.
Nekem úgy van beállítva hogy amikor wifi connected X,Y routerre (otthon) akkor a mobil data kapcsoljon ki, vagyis new task->code->run shell és a command alá beírom svc data disable, root jog pipa. Ha ez megvolt akkor a task elé be kellett szúrnom egy wait parancsot is, mert egyébként nem akarta kikapcsolni, tehát + -> task -> wait és itt 2 mp -et állítottam be neki.
Aztán a wifi connected X, Y routerre értelemszerűen egy exit task, csak svc data enable, root jog pipa és előtte ugyanúgy egy wait parancs.Wifit én nem szoktam kapcsolgatni, de lehet cell near alapján pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NIOH 3
- Spórolós topik
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs