Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Előre is megjegyzem, hogy sohasem volt lilapopóm én maradok a 4.2-nél... Ezért lehet, hogy neked nem fog menni.
Az eszköz rendszergazdáknál engedélyezve van a secure settings?
Alapvetően sokféle megoldás létezik a mobil lejelszavazására/feloldására. Ha a set pin, clear pin páros nem megy, akkor a keyguard állítása nem segít? (Úgy tudom, a Tasker-beli kg (keyguard) állító "kapcsoló" nem működik 5.* tól, de a secure settingses igen.
Csak egy röpke kérdés. Van a set pin mellett piros x vagy valami, ami mutatná, h nem működik? Mert ha nincs akkor érdemes diagnosztizálni a hibát.
Másik hirtelen, picit fapados megoldás, amihez nem kell secure settings, csak tasker, meg busybox bináris+root, az az, hogy a /data/system/password.key-t átmásolod egyszer egy más mappába is. Aztán beállítod a taskert, hogyha wifin vagy, akkor egy shell lefusson rootként, az rm /data/system/password.key tartalommal. És ha nem vagy wifin, ugyanúgy egy shell script (szintén root) lefusson a busybox cp /<mappa ahova tetted a másolatot>/password.key tartalommal.
Ui.: Bocs a csapnivaló tagolásért...

-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nálam is ez van, Stock 5.1-en. Pedig 5.0 még ment ha jól emlékszem...... Lassan már kezdem unni, hogy a fele feature nem tudom használni 5.1 alatt, és frissítés se érkezik a tasker vagy a secure settings - hez........
-
Mr Dini
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
A 2. kép szerint system app (bele van égetve a romba) és ezt nem szereti az app. Tedd át tibával a datara!
Elkéstem!
-
törölt tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Sztem nem 3rd. party app, mert a ROM "okos" készítője nem preinstall -ként, hanem rendszeralkalmazásként integrálta. Gratulálok neki! Próbáld meg Titaniummal felhasználói alkalmazássá konvertálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Bestbuy játékok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amazon Alexa
- Kuponkunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest