Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ltpalermo
csendes tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
vhol egy külföldi fórumban futottam bele, h a variable search and replace-nél lehet használni reguláris kifejezéseket. az alapján csináltam, mert a js-nek nem tudtam hogy álljak neki, úgyhogy ha azt leírod azt megköszönöm, mert ez 3 sor, ill. annyi, amennyi infó kell a %track-ból
szóval így néz ki:
a search részhez ezt írtam: (?<=artist=).+(?, catUri) ez a %track-ból, azt a részt keresi meg, ami az artist= után szerepel és levágja a , catUri előtti résznél. ha a Store Matches In részhez írsz egy változót, mondjuk jelen esetben én %artist-ot írtam, ekkor az %artist1 fogja tartalmazni a nekünk kellő részt.
szóval ez annyi sor lesz, ahány infó kell, és mindig meg kell nézni, h mi jön utána és azt írni a + utáni zárójelbe, mert ha csak a vesszőnél akarom elvágni, akkor vmiért nem működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest