- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacak
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Az enyém időnként be is hány a "manőverektől",amiket ráerőszakolok,de mostanában már elég durván bánok vele,nincs minden "aprósághoz" türelmem,ha nem kapcsol be 1-1 affér után,szimplán újraflashelem a rajta lévő ROM-ot,bármiféle wipe nélkül,s megmarad mindenem.De ezt amúgy nem ajánlom senkinek sem,függetlenül attól,h. az enyémnek nincs baja tőle,mert már kiismertem annyira,h. ha atomjaira is hullik a rendszer,hamar újra lehet rakni ugyanúgy,ah. volt előtte.De ezt más OS-nél sztem eleve lehetetlen lenne megoldani,pl. symbinél 1 komolyabb rendszercrash-kor csak az ima,v. a full format segíthet.

-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
+1
Az enyémnek se sok köze van a gyári állapotához.
Amúgy tanulságos összehasonlítani a mai android telefonokat az oldschool okostelefonokkal (nokia s60v1 és elődei). Pl nekem kettővel az ace előtt egy 6680-asom volt, melyet apám örökölt meg. Elég vicces így visszagondolva, hogy mekkora szakadék van a szolgáltatás színvonalában, mennyiségében. És azokat okostelefonnak hívtuk annó, mai szemmel már butatelefon. Bár a maga idejében se tudtam sokkal több mindenre használni, mint bármelyik cellphone-t. Mentek rajta király s60 játékok, meg java alkalmazások. Kb ennyiben ki is merült a feature lista.
Ha nagyon megerőszakoltam, akkor egy pdf-et még meg tudtam tekinteni rajta, vagy egy órás konfiguráció után be lehetett volna állítani email-ek szinkronizálására. De már a böngésző is egy vicc volt, maga a wap is egy vicc. Kb mint a teletext a tv-ben, annyit ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Formula-1
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest