- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, Feltettem a tasker próba változatát Android 11-re. Elvileg megkapott minden jogot, háttérben is futhat még se csinál igazából semmit.
PEdig ismerkedésnek két egyszerű dolgot állítottam be.
state BT connected, kiválasztva a megfelelő bluetooth azonosító. Tasknak meg launch app sygic.Vagy Ugyan ez wifire ha kapcsolódott, megfelelő SSID beállítva, program indítás automatikusan. Nem csinál egyikre se semmit. Ha manuálisan elindítom a taskot akkor elindul a program.
Próbáltam ezt is egy leírás alapján, de nem csinál ez se semmi:
Create a new profile by selecting “State” as your trigger. From the menu, select “Net”, then “WiFi Connected”. Enter your home WiFi connection data. Create a new task and press “+” to continue. From the menu, select “Display” -> “Keyguard”. Enable keyboard protection.
Tudna valaki segíteni? Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest