- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
van rá egy nagyon jó youtube videó! Step by step le van videózva minden. Úgy keress rá, hogy Always on display tasker
(meglepő módon..) 
más....
Az este alig tudtam elaludni, mert azon pörögtem az ágyban fekve, hogy milyen profilokat fogok készíteni

1. Mivel sokat használom az NFC-t fizetésre reggel, így mondjuk bekapcsolna 7:30- 8:00-ig. Ez még talán menne nekem, de mi van ha csak hétköznapokon kapcsoljon be??

2. A következő pedig tényleg jó ötlet mint ahogy írtátok is, lefordítom a telefont, elnémul, ha vissza, akkor pedig normál üzemmód.
3. Ez az ötletem nem tudom megvalósítható-e... A főzött rom készítője számomra nagyon alacsonyra állította be a kezdeti automata fényerőt, tehát mindig azzal kezdem az újraindítást követően, hogy 25%-ra húzom a fényerőt automata módban. Erre van esetleg ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Villanyszerelés
- Kutya topik
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD,,Win.11
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD?,jó akku,szép áll.
- Asus Phoenix NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Keresünk dokkolókat
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(meglepő módon..)