Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
kanocpapa
üzenetére
Üdv!
Milyen célból szeretnél rebootot automatizálni? Mert jó dolog a secure settings, de némely környezetben nem működik megfelelően. És hacsak nem kifejezetten hw rebootot szeretnél, akkor ez a megoldás is jó Neked:
1. Létrehehozol egy TIME profilt, kezdő időnek kiválasztod, amit szeretnél majd a To-hoz kiválasztod a kezdőidő+1 perc-et
2. Ehhez hozzárendelsz egy taskot
3. A taskhoz hozzáadsz egy Wait-et 1 minute várakozási idővel
4. A wait után hozzáadsz egy Code>Javascriptlet-et, ezzel a tartalommal:/*MrDini reboot taskja
#Taskerre készítve (android)
#Have fun!*/
if (global('ROOT') == 'yes') {
shell('killall zygote',true,2)
}
else {
flashLong('Sajnálom, a szkript futtatásához root szükséges!');
}És elmented.
--------------------------
Amikor annó android appok fejlesztésével próbálgattam a szárnyaim, akkor fedeztem fel, h így nem kér reboot után pin-t a droid. A hátrány viszont az, h csak roottal működik a killall... De azóta találtam root nélküli megoldást is...
Viszont az már egy külön alkalmazást igényelne...Ui.: a negyedik lépést akár egy shellparanccsal is meg lehetne oldani, de így elegánsabb!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont az már egy külön alkalmazást igényelne...