Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- norbx: Számítógép.hu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Mint ahogy korábban is írtam, ha rendben működik nálam is a tasker, akkor megveszem. Ha valami oknál fogva nem teljesértékű az app a mobilommal (márpedig a korábbi esetem eddig azt mutatta), akkor nem fogok pénzt kiadni rá. A Poweramp, Nova Launcher hibátlanul működik. A Bubbleupnp-t pl. 2-3 hétig teszteltem, mert nagyon sok mobillal nem működik normálisan, vagy éppen egy bizonyos eszközre csatlakozva problémásan működik. Az esetemben nem volt ilyen gond, de pl. a családban lévő S3-mal már igen. Tehát P8-ra megérte megvenni, S3-ra már nem lett volna kifizetődő. Megnyugodhatsz, pl. PS4-re és korábban Xbox360-ra kizárólag eredeti játékokat vettem, amik jóval nagyobb összegbe kerültek. Az hogy nem segítesz, a te problémád. De akkor érdemes legközelebb privátban megírni az ilyen jellegű gondolatodat, mert a hozzászólásod semmivel nem vitte előrébb a történetet... ami akár a jövőben másnak segítséget nyújthat.
De ahogy olvastam, az Android játékok topikban is elküldtek már a kötekedéseid miatt.
Viszont én kitartok amellett, hogy nem veszek meg egy programot többször. De ahogy slice14 is írta, a google se várja el bizonyos régiókban, hogy többször megvedd... (Google family)
És ezzel zárom is az offolást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs