Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
bexinho23
üzenetére
Nekem MIX2S-em van, MIUI-val és a kezdetektől (korábbi Xiaomi telón is) problémám volt a rezgés kapcsolásával. Végül a "Custom setting" actionnel sikerült megoldani. A következő módon tudom kapcsolni:
Type: System
Name: vibrate_in_normal
Value: 0
Use root: X (nem tudom, hogy csak rootolva megy-e...)
Ez kikapcsolja, ha az érték 1, akkor bekapcsolja a rezgést. -
Bozek
nagyúr
válasz
bexinho23
üzenetére
"De ahogy olvastam, az Android játékok topikban is elküldtek már a kötekedéseid miatt."
A nagyokosokra gondolsz, akik "elismert sakkozóktól" hallották, hogy nem játszanak gép ellen. Csak közben egy ilyen "elismert sakkozót" sem nevezett meg a kérdésemre. Meg az "elismert pókeresek" is ugyanez a kategória.
Tudod, ez megint olyan dolog, hogy ha valamit nem tudnak megcáfolni, akkor jön a támadás. Ott a 7 napos próbaverzió, azzal bőven lehet tesztelni, nem pedig hónapokig kell a netről lewarezolt verziót használni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bexinho23
üzenetére
Ez nem oktatás, csak leírtam a véleményem. Annak, aki egy ilyen alkalmazást, amiben ennyi munka van, nem képes megvenni, annak nem fogok segíteni.
"Ha úgy fogalmazom meg a mondatomat, hogy korábbi accomon megvett taskert annak idején lementettem apk-ba, majd azt telepítve használom, akkor az változtat a dolgon?"
Nem, mivel az alkalmazások Google-fiókhoz tartoznak, ha az megváltozott, újra meg kell venni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bexinho23
üzenetére
"Mert így nem merek pénzt kiadni rá. Ha ez a probléma megoldódna (és user error lenne), akkor azonnal meg is fogom venni."
Szóval jelenleg warez üzemmódban használod, és tőlünk kérsz segítséget, hogy miért nem működik... Vedd meg és nézd meg, hogy a legfrissebb verzióval mit csinál. Ha ott is fennáll a probléma, akkor majd szólj.
-
hetn
tag
válasz
bexinho23
üzenetére
Ha nincs "beállítások" gomb a profiloknál:
Taskert állítsd úgy hogy a PROFILES legyen látható: "egyéb" gomb (3 pötty felül), Preferences, és vedd ki a pipát a "Beginner mode" sorból.
Másik tipp:
Ha sok taskod fut(na) - különösen egyszerre:
...Preferences, ACTION, Maximum Tasks Queued => állítsd át mondjuk 25-re -
HREH
senior tag
válasz
bexinho23
üzenetére
Nem tudom, nekem a legfrissebb van. A Taskert amúgy is érdemes hivatalos helyről, vagyis a Playről beszerezni, mivel rengeteg mindent tud lekezelni (ha próbaverziód van a hivatalos oldalról, akkor nem szóltam), userguide-ban is írják, hogy nehogy hátsó kapu legyen beleépítve.
Nekem egyébként mindkét aláírásban lévő eszközömön 6.0.1 van, mindkettőn tökéletesen megy.szerk: ha gondolod, akkor letesztelem a két linkelt profilod és visszaírok, hogy átvált-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest