Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
libacombu
üzenetére
Én úgy használtam hogy a "rendes" naptárba be volt írva az esemény rendesen idővel. Egy Tasker nevü naptárba pedig egész napos eseményként állítottam be. pl így M.DE
Mikor ébresztetni kellet akkor 04:50-kor megnézte hogy a tasker naptárba van e M.DE bejegyzés
Aztán simán elindítottam egy zenét max , amit a státuszbáron kelet lekapcsolni. Évek óta használom csak azóta váltottam Automagicre.
Vagy volt olyan változatt ami 03:00-kor nézte meg a naptárt s a rendes android alarmot állitottam be. Ez azért nem tetszett mert rengeteg bejegyzést csinált. S ha valami progit telepitettem ami ébresztö volt akkor elötte Android megkérdezte melyik progit akarod állitanni, ezt persze éjjel nem figyeltem igy nem volt ébresztés. Arra figyelj hogy az egész napos eseményeket valamiért nem 0-0 ig hanem 02-02 között kezeli. Ne kérdezd miért. Lama naptár debuggal vettem észre
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Spórolós topik
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest