- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
libacombu
üzenetére
Én úgy használtam hogy a "rendes" naptárba be volt írva az esemény rendesen idővel. Egy Tasker nevü naptárba pedig egész napos eseményként állítottam be. pl így M.DE
Mikor ébresztetni kellet akkor 04:50-kor megnézte hogy a tasker naptárba van e M.DE bejegyzés
Aztán simán elindítottam egy zenét max , amit a státuszbáron kelet lekapcsolni. Évek óta használom csak azóta váltottam Automagicre.
Vagy volt olyan változatt ami 03:00-kor nézte meg a naptárt s a rendes android alarmot állitottam be. Ez azért nem tetszett mert rengeteg bejegyzést csinált. S ha valami progit telepitettem ami ébresztö volt akkor elötte Android megkérdezte melyik progit akarod állitanni, ezt persze éjjel nem figyeltem igy nem volt ébresztés. Arra figyelj hogy az egész napos eseményeket valamiért nem 0-0 ig hanem 02-02 között kezeli. Ne kérdezd miért. Lama naptár debuggal vettem észre
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GIGABYTE RTX 5060 EAGLE OC 8GB GDDR7 garis
- Eladó GARANCIÁLIS Asus TUF Gaming Nvidia Geforce RTX 4070 ti OC 12gb
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest