Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Ne érts félre, nem kötözködésnek szánom, inkább csak a tapasztalataimat írom le.
"Nem. Hozott anyagból lehet csak dolgozni."
Lehet, de nem feltétlenül kéne így legyen. Az persze egy másik helyzet, ha a kernel ad lehetőséget a mikrofon érzékenységének a növelésére. De léteznek olyan VOIP alkalmazások (pl. MobileVoip), amikben van lehetőség a mikrofon érzékenységét növelni. Tehát elvileg lehetne rá alkalmazáson belül, szoftveres lehetőség."Ott vmi árulás van. Csak úgy nem némul el."
Én is tapasztaltam a jelenséget. Nullára veszi a média hangsáv hangerejét. A TTS pedig ezt a hangsávot használná. Még vmi magyarázatot is olvastam az okára, de már nem emlékszem, hogy melyik oldalon, vagy melyik alkalmazásnál. Amit használok hangfelismerő (direkt nem beszédfelismerőt írok, mert az nem az), az is ezt csinálja. Robotban külön műveletet hoztam létre a média hangsáv hangerejének visszaállítására TTS előtt."Ezt amúgy hogy? USB OTG talán?"
Igen, lehetséges. Kérdés, hogy mit támogat a kernel. Pl. sok miniPC -n nincs külön analóg audio csatlakozási lehetőség. Viszont minden ilyen kütyü (legalábbis amikkel eddig dolgom volt) támogatja az USB -s "hangkártyákat" (ezek a párszáz/párezer Ft -os kis mütyűrök). MiniPC -n konkrétan egy ilyennek a Jack -jébe dugott külső mikrofonnal teszteltem az Autovoice -t. De talán lehetséges kékfogas külső mikrofonnal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Analóg fényképezés
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Háztartási gépek
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- További aktív témák...
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest