Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bogil99
üzenetére
Nem tudom, hogy mit tudnék még ezen részletezni. Azt az update.zip -et telepítettem CWM -ből. Ha lejjebb gördítesz az XDA -s oldalon, ott részletezi a beállításait. Ezen kívül, a Play -ről telepítettem azt a kapcsolót, amit linkeltem. A működése pedig ott van a videón. Nem tudom, hogy mennyi a videón a kapcsolás, de most emlékezetből azt mondanám, hogy legalább 10 mp. Ha böngészőt indítasz, akkor pont dobni fogja az adatkapcsolatát. Ezért én úgy képzelném el, hogy a böngésződ ikonjához egy Tasker profilt rendelsz, ami előbb elintézi a váltást, majd indítja a böngészőt. Én ezzel a módszerrel helyettesítem a Greenify -t. Csinálok egy screenshotot a Playen az alkalmazás ikonjáról és ebből faragok egy saját ikont. Olyan, mint ha az alkalmazást indítanám, de valójában az egy profil, ami engedélyezi (kiolvasztja), majd indítja az alkalmazást. Ebben az esetben a böngésző indulását a meglévő 3G kapcsolattól kéne függővé tenni. Ebből következik, hogy ha 10 mp a 2G/3G váltás, akkor ennyit kell várnod a böngésző indulására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest