Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem szeretem a fülbántós csengőhangokat, mert ettől negatív hangulatban fogadom a hívást. Fontos a pozitív sugallat.
Ezért évek óta ugyanaz a csengőhangom. Iron Maiden: The Number Of The Beast eleje, Audacity -vel tuningolva.
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the beast with wrath, because he knows the time is short..."
Sisakban nem érdekel, hogy ki hív, mert akkor motorozok és sz..k a telefonra. Nyitott csőnél úgysem lenne értelme.Más. Próbáltam ezt az elutasító üzenetet, de semmi sem történik. Nem küld semmit, de még ablakot sem dob. Ennyire nem lehet nulla, biztos rosszul állítok be valamit. Vagy csak manuális elutasítás esetén aktiválódik? Nem tudom. Marad a Taskeres megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért évek óta ugyanaz a csengőhangom. Iron Maiden: The Number Of The Beast eleje, Audacity -vel tuningolva.