Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem szeretem a fülbántós csengőhangokat, mert ettől negatív hangulatban fogadom a hívást. Fontos a pozitív sugallat.
Ezért évek óta ugyanaz a csengőhangom. Iron Maiden: The Number Of The Beast eleje, Audacity -vel tuningolva.
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the beast with wrath, because he knows the time is short..."
Sisakban nem érdekel, hogy ki hív, mert akkor motorozok és sz..k a telefonra. Nyitott csőnél úgysem lenne értelme.Más. Próbáltam ezt az elutasító üzenetet, de semmi sem történik. Nem küld semmit, de még ablakot sem dob. Ennyire nem lehet nulla, biztos rosszul állítok be valamit. Vagy csak manuális elutasítás esetén aktiválódik? Nem tudom. Marad a Taskeres megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért évek óta ugyanaz a csengőhangom. Iron Maiden: The Number Of The Beast eleje, Audacity -vel tuningolva.