Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
Úgy néz ki működik a gps off felfüggesztés a stop utasítással ahogy írtad, tehát csak akkor ha a profil aktív.
Viszont azt nem értem, hogy ugyanez mért nem működött nekem úgy, hogy az exit task-ban a gps off utasításnál megadtam az IF feltételre ugyanezt csak fordítva, tehát ha a profil nem aktív.
Magyarul csak akkor kellett volna végrehajtania a gps off parancsot ha a megjelölt gps alkalmazások egyike sem fut. Bár jobban belegondolva, ha egy profil nem aktív, akkor semmit nem fog végrehajtódni.
Francba erre nem is gondoltam....
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest