Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Ezen most én is meglepődtem, de tényleg nincs zárképernyős Állapot, pedig alap dolog lenne.

Egy Esemény (Event) van csak, ami feloldásra reagál, esetleg ezzel próbálhatsz még meg operálni valamit.
Mondjuk abból indulsz ki, hogy a BT állandóan be van kapcsolva, akkor a BT on vizsgálatot lecseréled a képernyőfeloldásos Event-re, a többi pedig marad.
Így elméletileg mire előveszed a telefont és feloldod a kapcsolódási kísérlet már megtörtént, és ha sikertelen, akkor végrehajtódik a BT on - off. Az utasítás legeljéről meg kiveheted a 10s-es várakozást, mert közben rájöttem hogy annak ott nincs értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ASUS notebook topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Viccrovat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motoros topic
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest