- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Az egy átfogó telefon vezérlés, mint az utter!, nem?
Ilyen Tasker project-et (mert ez nem egy egyszerű profil) nem fogsz találni, leírást meg főként nem és ha mégis, az sem lesz magyar.Ha jól értem ezt az Ok Google témát (nem olvastam utána), akkor:
Ad1. Ilyen projekten csak én dolgoztam, senki más a legjobb tudomásom szerint.
Ad2. Hetekig tartott, mire összeraktam az utter! kb 23%-át magyarul AutoVoice plugin masszív használatával, saját - jobb - megoldásokkal.
Ad3. Erről soha nem írnék step-by-step leírást, már a súgó elkészítése is macerás volt.
Ad4. Bele is tört a bicskám - meg is untam és időm sincs rá -, kvázi alkalmazás fejlesztés szinten van csak értelme neki állni, hobbi Tasker-es szintjén messze túltesz.
Talán ezért találsz csak részleteket belőle - mint a tárcsázás mondjuk -, de ha vki ezt megcsinálta teljes egészében, arra én is kíváncsi lennék.

Amúgy ha megy az angol nyelv, akkor próbáld ki az utter!-t!

Ha a Moto X féle vezérlés csak ennyire képes, akkor ez nagyon kevés.Más:
Tud vki segíteni pre-ICS verzióról ICS+-ra költözésben?
Manual restore nem működik, egyszerűen nem tudja beolvasni a fájlokat. Próbáltam sima könyvtár másolást is, de csak a töredéke jelent meg az új telefonon a meglévőknek.
Egyesével biztos nem leszek hajlandó újra elkészíteni a profilokat, megszámlálhatatlan munkaórám van már benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Synology NAS
- Posta, csomagküldés
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Kingston DDR3 ramok 4GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest