Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Ezt most nem tudom, hogy nekem irod e, vagy csak úgy magadnak
, de én nem akarom pontosan csinálni, úgy pedig nagyon egyszerü.A kiindulás az, hogy úgy kell meghatározni a pontokat és környezetüket, ahol általában le akarod kérni az időjárást, én pl mindig adott helyen vagyok Balatonnál, nem igen mászkálok, ezért az ottani helyemhez tettem egy location pontot és azt mondtam, hogy ennek a 20km-es körzetében, set %Regio=6, kilépési task set%Regio=1.
Azaz ha nem ott vagyok, akkor mindenhol máshol a budapesti időjárást adja. Ha ennél pontosabb érdekelne, akkor megnézem a neten, de ez számomra 99,99% pontos, és mint tudjuk a négykilences pontosságnál nem érdemes tovább finomitgatni a dolgokat.

A szöveg felolvasás (időjárás bemondás) jópofa, de 5. alkalom után már idegesitő, igy maradt a zoom widget és a frissités csak azt frissiti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de én nem akarom pontosan csinálni, úgy pedig nagyon egyszerü.